Samsung Galaxy Note 7 hands-on

Daar is ‘ie dan! De Samsung Galaxy Note 7. Vandaag op 2 augustus aangekondigd en vanaf 2 september verkrijgbaar in de winkel voor een adviesprijs van 849 euro. Wij hebben alvast even gespeeld met deze gloednieuwe smartphone. Je ziet onze bevindingen en eerste indruk in deze video.

Samsung Galaxy Note 7

Even wat feitjes over de Samsung Galaxy Note 7. Hij heeft een 5,7 inch scherm met een Quad HD-resolutie van 2560×1440 pixels. Het is een edge-display, dus het scherm loopt over de rand van de smartphone.

In de telefoon zit een Exynos 8890-processor die geklokt is op maximaal 2,3 GHz. Hij heeft acht kernen en ter ondersteuning heeft de smartphone 4 GB aan werkgeheugen. De opslagcapaciteit bedraagt 64 GB en is uitbreidbaar.

Foto’s schiet je met de smartphone in 12 en 5 megapixel. In de telefoon zit uiteraard een vingerafdruksensor, maar het is des te verrassender dat er aan de bovenkant een irisscanner zit. De batterij heeft een inhoud van 3500 mAh en we gaan in onze review proberen te achterhalen of dit voldoende is.

Beschikbaarheid

Mocht je toch al geintereseerd zijn in de Samsung Galaxy Note 7 te kopen. Vanaf 2 september zal hij in de Nederlandse winkelrekken liggen voor een adviesprijs van €849. Je zal de smartphone kunnen kopen in het zilver, coral en zwart.

Aanrader of niet

Voor nu moet je het doen met de review. Veel kijkplezier toegewenst en we zijn erg benieuwd wat jij van de telefoon vindt!

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters