Samsung Galaxy Note 7 hands-on

Daar is ‘ie dan! De Samsung Galaxy Note 7. Vandaag op 2 augustus aangekondigd en vanaf 2 september verkrijgbaar in de winkel voor een adviesprijs van 849 euro. Wij hebben alvast even gespeeld met deze gloednieuwe smartphone. Je ziet onze bevindingen en eerste indruk in deze video.

Samsung Galaxy Note 7

Even wat feitjes over de Samsung Galaxy Note 7. Hij heeft een 5,7 inch scherm met een Quad HD-resolutie van 2560×1440 pixels. Het is een edge-display, dus het scherm loopt over de rand van de smartphone.

In de telefoon zit een Exynos 8890-processor die geklokt is op maximaal 2,3 GHz. Hij heeft acht kernen en ter ondersteuning heeft de smartphone 4 GB aan werkgeheugen. De opslagcapaciteit bedraagt 64 GB en is uitbreidbaar.

Foto’s schiet je met de smartphone in 12 en 5 megapixel. In de telefoon zit uiteraard een vingerafdruksensor, maar het is des te verrassender dat er aan de bovenkant een irisscanner zit. De batterij heeft een inhoud van 3500 mAh en we gaan in onze review proberen te achterhalen of dit voldoende is.

Beschikbaarheid

Mocht je toch al geintereseerd zijn in de Samsung Galaxy Note 7 te kopen. Vanaf 2 september zal hij in de Nederlandse winkelrekken liggen voor een adviesprijs van €849. Je zal de smartphone kunnen kopen in het zilver, coral en zwart.

Aanrader of niet

Voor nu moet je het doen met de review. Veel kijkplezier toegewenst en we zijn erg benieuwd wat jij van de telefoon vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
productielijn iPhone 8

Video laat voor het eerst ooit iPhone 8 productielijn zien lees verder

Prestaties gemeten: Samsung Galaxy Note 8 gaat dik over iPhone 7 heen lees verder

Samsung Galaxy Note 8 teaser

Samsung geeft in teaser subtiele sneer naar Apple lees verder

Moto Z2 familie

Moto Z2 Force heeft ook last van jelly scrolling lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Galaxy Note 8 met Exynos chipset krijgt hogere benchmark score dan Snapdragon versie lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters