Samsung Galaxy Note 7 videoreview

Samsung zijn Note 7 kwam binnen bij klanten met een knal (letterlijk en figuurlijk). Wat we van Samsung’s nieuwe smartphone vinden, de batterijproblemen achterwegen gelaten, vertellen we je in deze video.

Waarschuwing

Zoals velen van jullie waarschijnlijk al hebben vernomen zijn er een aantal onrust wekkende problemen met Samsung’s nieuwe smartphone. De Samsung Galaxy Note 7 kampt namelijk met accu-problemen die kunnen veroorzaken dat de smartphone ontploft. Er zijn reeds meerdere toestellen ontploft en daarom raden we jou ook aan om even te wachten met de smartphone te kopen. Over een aantal weken zal de Note 7 namelijk opnieuw gelanceerd worden, maar dan wel zonder exploderende accu’s. Mocht je zelf al in het bezit zijn van een Samsung Galaxy Note 7 raden wij bij All About Phones je ten zeerste af het toestel nog te gebruiken. Het beste wat je kunt doen is je Note 7 terug naar Samsung sturen in ruil voor een refund of een ander toestel.

Galaxy Note 7

Begin augustus kondigde Samsung zijn nieuwe Galaxy Note 7-smartphone aan. In Nederland en België is de Note 7 de opvolger van de Note 4. Net zoals zijn voorganger is de Note 7 nog altijd voorzien van een groot en mooi scherm. Om iets specifieker te zijn: het scherm van de nieuwe Note is 5,7-inch groot en voorzien van een quad-HD resolutie. Eveneens heeft Samsung gebruik gemaakt van een amoled-scherm wat maakt dat zwarte tinten heel diep worden weergegeven. Andere kleuren worden ook heel erg goed, helder en accuraat weergegeven. Net zoals de Galaxy S7 Edge is de Note 7 voorzien van Edge-randen, wat de smartphone er heel futuristisch laat uitzien maar ook een beetje extra functionaliteit biedt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Erik -

  Schandalig sebastien!!..
  Doe de review video maar overnieuw…
  Het toestel is ten eerste brand gevaarlijk bevonden momenteel!!…
  Ten tweede is de release met een dikke 1.5 maand uitgesteld.
  En heeft Samsung toegegeven dat er naast de accu problemen ernu ook bootloop problemen zijn vastgesteld waardoor alsnog het toestel vat kan vlammen!!!..

  Dus conclusie: de note 7 is niet het beste toestel meer!!!..

  Vind ook dat je je verantwoordelijkheid moet nemen en de problemen ook moet melden in de video…..

  Daarnaast vind ik dat jou review video’s altijd niet geloofwaardig overkomen en slechter zijn dan Rutger!!!… Wij willen Rutger terug.

   1. Sebastien Debaenst -

    Hi Erik,

    Bedankt voor je comment. In de video vermeld ik bewust niet de ontploffingsproblemen omdat de video dan, wanneer de nieuwe batch Note 7-toestellen wordt verzonden, nog altijd gebruikt kan worden. Maar het wordt wel duidelijk vermeld helemaal bovenaan dit artikel.

    Wat je zegt klopt trouwens ook niet helemaal. De Note 7 zal wel nog aangeboden worden, maar pas wanneer Samsung garandeert dat de toestellen veilig zijn.

  1. mark -

   Heb al vaker nieuws gehoord dat de batterij kan ontploffen. Samsung is de enigste tot nu toe die er werk van maakt. Andere fabrikanten laten het vaak gebeuren. Hierdoor zullen juist die telefoons verboden worden. Heb liever dat we langer wachten dan dat u, ik of kinder letsel oplopen. Vooral bij kinderen zal het een klap zijn. En het gaat alleen om de ski variant batterij. Die door samsung zelf is gemaakt

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters