Samsung Galaxy Note 7 videoreview

Samsung zijn Note 7 kwam binnen bij klanten met een knal (letterlijk en figuurlijk). Wat we van Samsung’s nieuwe smartphone vinden, de batterijproblemen achterwegen gelaten, vertellen we je in deze video.

Waarschuwing

Zoals velen van jullie waarschijnlijk al hebben vernomen zijn er een aantal onrust wekkende problemen met Samsung’s nieuwe smartphone. De Samsung Galaxy Note 7 kampt namelijk met accu-problemen die kunnen veroorzaken dat de smartphone ontploft. Er zijn reeds meerdere toestellen ontploft en daarom raden we jou ook aan om even te wachten met de smartphone te kopen. Over een aantal weken zal de Note 7 namelijk opnieuw gelanceerd worden, maar dan wel zonder exploderende accu’s. Mocht je zelf al in het bezit zijn van een Samsung Galaxy Note 7 raden wij bij All About Phones je ten zeerste af het toestel nog te gebruiken. Het beste wat je kunt doen is je Note 7 terug naar Samsung sturen in ruil voor een refund of een ander toestel.

Galaxy Note 7

Begin augustus kondigde Samsung zijn nieuwe Galaxy Note 7-smartphone aan. In Nederland en België is de Note 7 de opvolger van de Note 4. Net zoals zijn voorganger is de Note 7 nog altijd voorzien van een groot en mooi scherm. Om iets specifieker te zijn: het scherm van de nieuwe Note is 5,7-inch groot en voorzien van een quad-HD resolutie. Eveneens heeft Samsung gebruik gemaakt van een amoled-scherm wat maakt dat zwarte tinten heel diep worden weergegeven. Andere kleuren worden ook heel erg goed, helder en accuraat weergegeven. Net zoals de Galaxy S7 Edge is de Note 7 voorzien van Edge-randen, wat de smartphone er heel futuristisch laat uitzien maar ook een beetje extra functionaliteit biedt.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters