Samsung Galaxy Note 8 videoreview

De Samsung Galaxy Note 8 is de meest geavanceerde smartphone van Samsung, maar ook het duurste toestel tot nu toe. Is de nieuwe topper zijn torenhoge prijs waard? We zoeken het uit in deze Samsung Galaxy Note 8 review.

Debacle vergeten

Natuurlijk zette Samsung met de Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus eerder dit jaar al twee spetterende toestellen in de markt die het Note 7-debacle grotendeels deden vergeten. Om dat werkje helemaal af te maken is er nu dus een nieuwe Note. En wat voor eentje!

De Samsung Galaxy Note 8 is een indrukwekkende high-endsmartphone met een gigantisch scherm. Typische Note-elementen worden gecombineerd met de succesvolle onderdelen van Samsung’s Galaxy S8-serie. Met een 6,3-inch scherm is het toestel bovendien een van de grootste smartphones ooit, hoewel je dat natuurlijk zowel als voor- en als nadeel kunt zien.

Galaxy S8 Dubbelplus

Die succesvolle onderdelen uit de S8-serie zijn duidelijk aanwezig. Sterker nog: Samsung had voor de naamgeving van de Note 8 net zo goed in het woordenboek van George Orwell’s Newspeak kunnen kijken. In die fictieve eenvoudige taal werd iets dat nóg beter was simpelweg ‘dubbelplus’. Zo kun je de Note 8 goed karakteriseren als een Galaxy S8 Dubbelplus. Een Galaxy S8 Plus, maar dan met een paar verbeteringen.

Die verbeteringen zijn om precies te zijn een dubbele camera, een beter scherm en natuurlijk de S Pen. Die dubbele camera is er eentje van de zoom-variant, wat wil zeggen dat de tweede lens een zoomlens is. Bovendien kun je er portretten met een vervaagde achtergrond mee maken. De S Pen is Samsung’s eigen stylus die een vaste gast is op de Note-serie en heeft weer een paar verbeteringen gekregen.

Enfin. Genoeg te vertellen. In deze Samsung Galaxy Note 8 review doen we dat.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters