Samsung Galaxy Note 8 vs LG V30 review

De Samsung Galaxy Note 8 en LG V30 maken beiden kans op de titel van beste grote smartphone van 2017. Hoewel we die strijd niet kunnen beslechten met een enkele vergelijking, zullen we je in deze video in ieder geval vertellen welke smartphone het beste van de twee is.

Details maken het verschil

Allereerst moeten we opmerken dat zowel de Note 8 als de V30 indrukwekkende toestellen zijn die bovendien op veel vlakken erg vergelijkbaar scoren. Ze hebben allebei een groot en mooi oledscherm, hebben allebei een erg goede camera en zijn allebei razendsnel. Zelfs op designgebied hebben ze het een en ander van elkaar weg.

De verschillen zitten hem dus in de details. Maar wie goed gaat kijken kan wel heel wat verschillen ontdekken. De LG V30 is veel meer gericht met multimedia, met onder andere betere muziekkwaliteit en een uitgebreide videocamera. De Samsung Galaxy Note 8 moet het meer van zijn productiviteit hebben. De S-Pen helpt daarbij en ook het feit dat er een dualsim-versie beschikbaar is maakt de Note 8 potentieel een betere keuze dan de V30.

Crème de la crème

Alle verschillen ten spijt: beide telefoons behoren tot de crème de la crème van de smartphonemarkt. De chipsets behoren tot de snelsten die je op dit moment kunt krijgen in een smartphone en ook alle andere features behoren tot de top. Ze zijn waterdicht, hebben een groot randloos scherm en ondersteunen draadloos opladen. Beiden hebben een dubbele camera, hoewel de implementatie daarvan verschilt.

Het enige nadeel is eigenlijk de software: dat is nog Android 7.1 Nougat en daarmee niet helemaal up-to-date. Beiden hebben een vrij ingrijpende en functionele schil van de fabrikant zelf; die van Samsung is wat beter.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters