Samsung Galaxy S4 preview

De Samsung Galaxy S4 is hét nieuwe vlaggenschip van Samsung en zal over een aantal dagen de winkels bereiken. All About Phones heeft het toestel inmiddels binnen op de redactie en in deze video geven we je een snelle preview.

De Galaxy S4 moet de harten van de gemiddelde consument winnen met een 5″ Full HD-scherm, een 13-megapixelcamera en de snelste quadcoreprocessor in een telefoon tot nu toe. Het toestel heeft verder een flink aantal handige snufjes in de software meegekregen van Samsung, waardoor hij volgens de fabrikant beter op de gebruiker inspeelt. Het toestel wordt dan ook wel ‘life companion’ genoemd door Samsung. De Galaxy S4 is gehuld in het bekende Samsungdesign, dat iets strakker is geworden ten opzichte van zijn voorganger de Galaxy S III.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Jajuma -

  Het is tijd om mijn Nokia6300 te vervangen. Ik denk aan een Experia Z, Iphone 5 of Galaxy S4. Ik vind vooral het goed kunnen maken van foto's en filmpjes van onze kinderen, lange batterijduur en gebruiksvriendelijkheid belangrijk. Een stuk groter dan de 6300 zijn ze nu eenmaal allemaal. Welke zouden jullie aanbevelen?

  1. Danijel -

   Ik denk dan de Galaxy S4 de beste keus is.. Het goedkoopst ben je wel uit met de Xperia Z, maar het scherm is net wat minder mooi. De camera is wel ook echt goed van de Xperia Z, net als de Galaxy S4 en de iPhone 5. Morgen komt onze review online van de Galaxy S4, dus nog even wachten met de aanschaf 😉

  2. Fatlum Cosovic -

   Ik heb de xperia Z. Toptoestel! iOS is niet echt mijn ding, maar dat is persoonlijk. De adviesprijs van de galaxy s4 ligt wel bijna 100 euro hoger dan die van de xperia Z. De vraag is natuurlijk of Samsung dat kan rechtvaardigen.

Social Media

Zo helpt autofill in Android Oreo je om makkelijk overal in te loggen lees verder

iOS 12 en Android 9.0 krijgen zeer innovatieve feature: omkeerbare emoji 😱 lees verder

Samsung Galaxy S8

‘Deze Samsung Galaxy smartphones krijgen Android 8.0 Oreo’ lees verder

Google komt binnenkort met Project Treble

Waarom je nu moet wachten met het kopen van een Android smartphone lees verder

Samsung Dual Messenger

Dit brengt Android Oreo naar de Samsung Galaxy S8 en S8 Plus lees verder

Android Oreo voor Nokia 8

Nokia’s smartphones hebben een feature waar de concurrentie enkel van kan dromen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters