Samsung Galaxy S4 review

Samsung zet met de introductie van de Galaxy S4 haar populaire Galaxy-lijn voort. En daarmee heeft het toestel een naam hoog te houden. De vraag is natuurlijk of hij aan die verwachtingen kan voldoen. All About Phones test de Samsung Galaxy S4 van top tot teen in een uitgebreide videoreview.

De Galaxy S4 moet zijn voorganger onder andere overtreffen met een snellere quadcoreprocessor, geklokt op 1,9GHz. Ook het scherm is verbetert: er zit nu een 5″ Super Amoled Full HD-scherm in de telefoon en dat ziet er erg mooi uit. Verder is Samsung aan de haal gegaan met de camera en is het toestel voorzien van een aantal nieuwe slimme softwaretrucjes. Of die laatste ook zo nuttig zijn is overigens een ander verhaal. De S4 is nog wel hetzelfde ontworpen als zijn voorganger en dat kan niet op ieders steun rekenen. In deze review maken we de balans op.

Onze uitgebreide geschreven review van de Galaxy S4 kun je hier lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Jajuma -

  Ten eerste dank voor de uitgebreide review.

  Ik denk dat ik toch voor de Xperia Z ga. De camera daarvan is praktisch net zo goed als ikmhet goed begrijp en die heeft als voordeel dat deze weerbestendiger is. Tich makkelijk met hardlopen. Het scherm van de S4 ziet er wel heel mooimuitmmaar de vormgeving vind ik minder. Het scherm van de Iphone 5 lijkt me net een beetje klein voor mijn dikke vingers. De HTC heeft natuurlijk de mooie accu duur.

  Zie ik iets over het hoofd zodat ik beter een andere keuze kan maken?

  1. Berry Schut -

   Ik heb nu ongv een halfjaar de samsung s3. En had vorige week de sony xperia z besteld. Dacht dat dat mn nieuwe phone zou worden. Binnen 15 min was ik er alweer van genezen. Telefoon is echt extreem groot, rechthoekig en ligt zeer irritant in de hand. Beeld kwaliteit is flets en faal. Geluids boxje zit rechts onderin de zeikant, voor iemand die rechts handig is drukt met de handpalm het boxje dicht. Camera en flits zijn bij wat minder licht ronduit slecht. En de mic zit in de rand van de telefoon dus met bellen snijd die in je oor. Dan de accu duur, met 10 min er mee spelen 5% batterij weg. Dan is er ook nog een bug op de xperia" wat niet op elke naar voor komt" genaamd sleep en death. Die zet je telefoon in een slaap modus en is er niet meer van af te krijgen. Ik hoop dat je aan dit alles wat hebt voor je telefoon keuze :). Gr

   1. Fatlum Cosovic -

    Ik heb ook de xperia z en die loopt vloeiend! Kan aan je toestel liggen en ik vind em niet heel erg groot. Maar dat is persoonlijk. En de s3 is niet veel kleiner! Ik vind een AMOLED scherm weer te overzadigd, het lijkt heel nep!:p

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Android P 9.0

‘Android P 9.0 omarmt notch en redesign moet iPhone-gebruikers overhalen’ 🔥 lees verder

Samsung heeft eindelijk zijn belabberde emoji gefixt lees verder

Smartphones samsung IDC vlaggenschepen smartphonemarkt phoneswap

Zo maak je je Android toestel net zo snel als een iPhone lees verder

OnePlus 5T review design

Contacten van oude naar nieuwe Android smartphone overzetten: zo werkt het lees verder

Android Oreo

Slechts 1.1 procent van Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters