Samsung Galaxy S6 Edge+ videoreview

De Samsung Galaxy S6 Edge+ moet het de komende tijd voor Samsung gaan doen in de phabletmarkt. Samsung kennende betekent dat meteen dat het een van de beste phablets op het moment is en in deze review zoeken we uit of dat klopt.

De Galaxy S6 Edge+ is eigenlijk niet veel meer dan een grote Samsung Galaxy S6 Edge, met een aantal kleine updates. Zo heeft de smartphone 4GB werkgeheugen en kan hij livestreamen naar YouTube. Maar de basisspecificaties zijn niet veranderd. Daarmee behoren ze trouwens nog steeds tot de top van de markt. De Exynos 7420-processor is nog steeds de krachtigste op de markt en het 5,7-inch amoledscherm heeft een hoge quad HD-resolutie. De 16-megapixelcamera met optische beeldstabilisatie bleek in onze review van de Galaxy S6 verbluffend goed te presteren en is in principe ongewijzigd gebleven. Ook qua extra’s is de smartphone met zijn vingerafdrukscanner en hartslagmeter erg compleet. Alleen de afstandsbediening heeft helaas het veld moeten ruimen.

De oorsprong van de Galaxy S6 Edge+ vindt eigenlijk zijn oorsprong in februari, toen de Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge werden uitgebracht. Deze smartphones waren de eerste vlaggenschepen van de Zuid-Koreaanse fabrikant die gemaakt waren van aluminium. Na de Galaxy Note 4 waren dit de eerste Samsung-smartphones met een QHD-display. De Galaxy S6 Edge+ volgt deze trend en beschikt daarmee ook over de beste hardware van dit moment.

Het voornaamste verschil met de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge is dus vooral het grotere formaat van de Galaxy S6 Edge+. In deze review vertellen we je hier alles over. Natuurlijk nemen we ook de andere onderdelen van deze high end-smartphone uitgebreid onder de loep. Tot slot komen we tot een oordeel, vergelijken we ‘m kort met concurrerende smartphones en geven we een koopadvies af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Shihan Richard Pet Riessieman -

    Waarom hebben jullie het altijd over dat je de batterij niet kan vervangen, alsof je met een extra accu op zak gaat lopen. En als het waar is wat Samsung zegt dan kan je na 10 minuten in de oplader weer een paar uurtjes je toestel kan gebruiken. Het enige gemis is het uitbreiden van het geheugen, maar dat maken ze weer goed met de Galaxy S7 als de geruchten kloppen.

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-end smartphones van dit najaar lees verder

The Machines AR game

Deze drie iOS 11 features zouden we ook graag bij Android zien lees verder

Apple vs Android

Android toestellen vertonen twee keer zo vaak kuren als iPhones lees verder

Nokia 8 meerdere toestellen

HMD Global bevestigt: alle nieuwe Nokia smartphones krijgen Android Oreo lees verder

Back to school: dit zijn de beste budget smartphones van het moment lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters