Samsung Galaxy S6 Edge videoreview

De Samsung Galaxy S6 Edge is, samen met de Galaxy S6, Samsung’s nieuwe topmodel. In deze review nemen we hem van top tot teen met je door.

Samsung zet met de Galaxy S6 Edge een flink aantal stappen in de goede richting. Zo is het ontwerp van de smartphone flink op de schop gegaan en een stuk hoogwaardiger geworden en is TouchWiz gestroomlijnd. Daarnaast heeft Samsung de overstap gemaakt naar zijn eigen processoren, die het bedrijf in staat stellen de matig ontvangen Snapdragon 810-chip links te laten liggen. Daarnaast is de S6 Edge voorzien van 3GB DDR4-geheugen, een optisch gestabiliseerde 16-megapixelcamera en een 5,1 inch groot super amoledscherm met quad HD-resolutie. De grote onderscheidende factor tussen de S6 en de S6 Edge heeft ook met dat scherm te maken. De Samsung Galaxy S6 heeft een gewoon plat scherm, bij de Galaxy S6 Edge is dat scherm licht over de zijkant gevouwen wat er erg mooi uitziet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Andre. -

  mooi toestel,maar het had in mijn ogen helemaal een top toestel geweest als het geheugen uitbreid baar was geweest en als ze eens zouden overwegen om stereospeakers te gaan gebruiken zoals HTC en sony dat doen.

 2. Salah ... -

  Mooie, duidelijke en overzichtelijke review, Ik wilde een Iphone 6 Plus gaan kopen maar nu ik de video zie begin ik twijfelen of ik een Galaxy S6 Edge moet gaan kopen. Wat raden jullie mij aan? Voor mij maakt de grootte niks uit.

  1. iRobot -

   Ik zou voor de edge gaan. Daniël als iPhone liefhebber kon de edge ook niet weerstaan. Al denk ik dat die volgend jaar september gewoon weer met een IPhone rond loopt 😉

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Android P 9.0

‘Android P 9.0 omarmt notch en redesign moet iPhone-gebruikers overhalen’ 🔥 lees verder

Samsung heeft eindelijk zijn belabberde emoji gefixt lees verder

Smartphones samsung IDC vlaggenschepen smartphonemarkt phoneswap

Zo maak je je Android toestel net zo snel als een iPhone lees verder

OnePlus 5T review design

Contacten van oude naar nieuwe Android smartphone overzetten: zo werkt het lees verder

Android Oreo

Slechts 1.1 procent van Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters