Samsung Galaxy S7 Edge: redenen om hem (niet) te kopen

De Samsung Galaxy S7 Edge is Samsung’s vlaggenschipsmartphone voor 2016. Maar waarom zou je hem nu eigenlijk moeten kopen, of waarom net niet? Hier gaan we je in deze video een antwoord op geven.

Ontwerp

Een van de misschien wel meest voor de hand liggende redenen om de Galaxy S7 Edge te kopen is het ontwerp van de smartphone. Samsung heeft de S7 Edge zijn ontwerp gebaseerd op dat van de S6 Edge, met hier en daar een aantal kleine aanpassingen. Zo is de smartphone een millimeter dikker, maar daardoor zit er een grotere batterij in het toestel en ligt hij beter in de hand. Iets wat terug is gekomen van de Samsung Galaxy S5 is dat de Samsung Galaxy S7 Edge waterdicht is, en je het geheugen kunt uitbreiden met een micro-sd kaartje.

Scherm

Wanneer je de Galaxy S7 Edge ziet, gaat het scherm je zeker opvallen. En dit voor twee redenen: het scherm is afgerond aan de zijkanten en ziet er gewoon prachtig uit. Dankzij de ‘Edge randen’ ziet de smartphone er wat futuristisch uit, maar eveneens krijg je er wat extra functionaliteit bij. Omdat het een 5,5-inch groot quad-HD amoled scherm is, is het eveneens een plezier om het scherm te gebruiken. Kleuren worden mooi weergegeven, het scherm kan helder genoeg staan en de kijkhoeken zitten goed.

Prijs

Natuurlijk is niet alles aan de Samsung Galaxy S7 Edge positief. Een van de grootste minpunten van de smartphone is zijn prijs. Momenteel betaal je ongeveer €799, wat zeker niet aan de goedkope kant is. Maar ergens is de smartphone zijn geld natuurlijk wel waard. Het toestel heeft een prachtig ontwerp en is zowat de beste smartphone die je momenteel kunt kopen. Al neemt dit niet weg dat het toestel een te hoge prijs heeft voor sommigen.

Meer reden om de Samsung Galaxy S7 Edge te kopen, of net niet te kopen, geven we je in onderstaande video.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters