Samsung Galaxy S7 Edge videoreview

De Samsung Galaxy S7 Edge is Samsung’s vlaggenschip smartphone voor 2016. In deze video gaan we hem helemaal bespreken.

Ontwerp

Wanneer je de Galaxy S7 Edge bekijkt kan het zijn dat de smartphone je een beetje bekend voorkomt. Dit is logisch: Samsung heeft het ontwerp van de Galaxy S7 (Edge) gebaseerd op dat van de Galaxy S6, met hier en daar een aantal kleine aanpassingen. Zo is de smartphone een millimeter dikker, waardoor de randen meer afgerond zijn en er een grotere batterij in het toestel zit. Verder heeft de S7 Edge nog altijd het kenmerk dat zijn naam draagt: een gebogen scherm aan de randen van het toestel.

Specificaties

Zoals je zou verwachten van een smartphone zoals de Galaxy S7 Edge, zijn de specificaties van het toestel net zo high-end als de smartphone zelf. In het toestel zit Samsung’s nieuwste Exynos 8-octacoreprocessor met 4GB werkgeheugen, 32GB intern geheugen dat uitbreidbaar is en een 3600mAh grote accu. Deze accu is 1000mAh groter dan die van de Galaxy S6 Edge, wat je makkelijk opmerkt in de prestaties. Zelfs met zwaar gebruik konden we de dag doorkomen op een laadbeurt. De algemene prestaties van het toestel waren ook niet teleurstellend. Apps opstarten, wisselen tussen zware apps en zowat alles wat je doet met de Galaxy S7 Edge verloopt zonder enige problemen.

Meer over de Samsung Galaxy S7 Edge vertellen we je in onderstaande review video. Heb je liever een geschreven versie om alles zo even op een rijtje te kunnen zetten? Deze hebben we ook, en kun je hier vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Damian -

  Dit is mijn favoriete review omdat ik na uren, dagen, weken, zelfs maanden uitzoeken welke telefoon ik wil hebben jullie mijn doorslag waren om de telefoon te kopen. Maar ik kijk tegenwoordig elke filmpje van jullie, puur omdat jullie goede reviewers zijn en fijn om te luisteren. Ga zo door en succes! Dit is ook voor de winactie van de 25.000 abonnees actie.

  Groetjes,

  Damian

 2. erik -

  Lees op diverse andere sites, die ook revieuw schreven het volgende:
  Het toestel zelf ziet er goed uit en de camera en de specs. Alleen blijkt de bloatware zeer slecht te zijn en blijken ook de S7 en de S7 edge nog steeds het RAM probleem te hebben en soms wat haperingen!!…

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Samsung Galaxy S9 render

Betrouwbare leaker lekt fabrieksrenders Samsung Galaxy S9 lees verder

vuurwerk

Zo maak je tijdens oud en nieuw de perfecte vuurwerk foto’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters