Samsung Galaxy S7 Edge videoreview

De Samsung Galaxy S7 Edge is Samsung’s vlaggenschip smartphone voor 2016. In deze video gaan we hem helemaal bespreken.

Ontwerp

Wanneer je de Galaxy S7 Edge bekijkt kan het zijn dat de smartphone je een beetje bekend voorkomt. Dit is logisch: Samsung heeft het ontwerp van de Galaxy S7 (Edge) gebaseerd op dat van de Galaxy S6, met hier en daar een aantal kleine aanpassingen. Zo is de smartphone een millimeter dikker, waardoor de randen meer afgerond zijn en er een grotere batterij in het toestel zit. Verder heeft de S7 Edge nog altijd het kenmerk dat zijn naam draagt: een gebogen scherm aan de randen van het toestel.

Specificaties

Zoals je zou verwachten van een smartphone zoals de Galaxy S7 Edge, zijn de specificaties van het toestel net zo high-end als de smartphone zelf. In het toestel zit Samsung’s nieuwste Exynos 8-octacoreprocessor met 4GB werkgeheugen, 32GB intern geheugen dat uitbreidbaar is en een 3600mAh grote accu. Deze accu is 1000mAh groter dan die van de Galaxy S6 Edge, wat je makkelijk opmerkt in de prestaties. Zelfs met zwaar gebruik konden we de dag doorkomen op een laadbeurt. De algemene prestaties van het toestel waren ook niet teleurstellend. Apps opstarten, wisselen tussen zware apps en zowat alles wat je doet met de Galaxy S7 Edge verloopt zonder enige problemen.

Meer over de Samsung Galaxy S7 Edge vertellen we je in onderstaande review video. Heb je liever een geschreven versie om alles zo even op een rijtje te kunnen zetten? Deze hebben we ook, en kun je hier vinden!

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters