Samsung Galaxy S7 Edge vs Apple iPhone 7 Plus review

In deze video vergelijken we de Samsung Galaxy S7 Edge en de Apple iPhone 7 Plus. Beide zijn het high-end phablets. Welk van de twee we je zouden aanraden, dat kom je te weten in deze video.

Galaxy S7 Edge

Ondertussen is het al meer dan een half jaar geleden dat Samsung zijn nieuwe S-smartphones aankondigde. Dit jaar waren het de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge. Van beide varianten is de Edge niet alleen de grotere, maar ook betere en lichtjes krachtigere. Net zoals zijn voorganger is de S7 Edge gemaakt uit twee glazen paneeltjes met een aluminium rand. Extra dit jaar is wel dat de smartphone, net zoals de Galaxy S5, terug volledig waterdicht is gemaakt. Verder steekt de camerasensor aan de achterzijde minder hard uit het ontwerp en is de smartphone iets dikker geworden waardoor de randjes beter zijn afgerond. Hierdoor ligt de smartphone beter in de hand. Intern zit er een Exynos 8890-octacore processor gekoppeld aan 4GB werkgeheugen. De accu van de smartphone is 3600mAh groot en je kunt er zelfs met zwaar gebruik makkelijk de dag mee doorkomen.

iPhone 7 Plus

Een aantal weken geleden kwam Apple op zijn beurt ook met zijn nieuwe vlaggenschip-smartphones op de proppen. Dit jaar de Apple iPhone 7 en Apple iPhone 7 Plus. Net zoals voorgaande twee jaren is de Plus-variant van de iPhone 7 de grootste van de twee iPhone-modellen. Maar dit jaar is de iPhone 7 Plus niet alleen groter en voorzien van een betere achtercamera, het toestel is eveneens voorzien van 1GB extra werkgeheugen (in vergelijking met de iPhone 7). Dit maakt dat de iPhone 7 Plus voorzien is van 3GB werkgeheugen met daarachter een Apple A10 fusion-quadcore processor. Op papier is de processor niet zo veelbelovend, maar in de werkelijkheid is hij dit wel. Alles, echt alles, wat je met de Apple iPhone 7 Plus doet gaat zonder enige hapering. Zelfs grafisch zware applicaties vormen geen enkel probleem. Achteraan de smartphone zitten twee 12-megapixel achtercamera’s.

S7 Edge of iPhone 7 Plus

Welk van beide smartphones jij het best kunt nemen hangt af van verschillende factoren die we in onderstaande video grondig bespreken. Laat ook even achter welk van beide toestellen jij zou nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy Note 8

Nieuwe foto’s Samsung Galaxy Note 8 onthuld lees verder

Sony Xperia XZ1

‘Specificaties en foto’s Sony Xperia XZ1 lekken uit’ lees verder

Smartphone kapot

Het lijkt erop dat toekomstige telefoons zichzelf repareren lees verder

LG V30

LG V30 in nieuwe gelekte foto volwaardig te zien lees verder

Google Pixel 2 XL

‘Google Pixel 2 kan speciale acties uitvoeren met knijpbare zijkanten’ lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Galaxy Note 8 krijgt kleur die de Galaxy S8 niet heeft lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters