Samsung Galaxy S7 vs Apple iPhone 6s review

In deze video vergelijken we twee van de meest begeerde high-end smartphones die momenteel verkrijgbaar zijn: de Samsung Galaxy S7 en de Apple iPhone 6s. Welk van beide toestellen we je zouden aanraden, dat vertelt Sebastien je in deze video.

Apple iPhone 6s

Als opvolger van zijn iPhone 6 kwam Apple, ondertussen al vorig jaar, met zijn iPhone 6s. Net zoals de iPhone 6 is de 6s voorzien van een aluminium ontwerp. Apple heeft zelfs het ontwerp van zijn iPhone 6s geïnspireerd op dat van de iPhone 6, al zijn er wel wat veranderingen doorgevoerd. Zo is de iPhone 6s iets dikker, breder en zwaarder geworden. Maar omdat deze veranderingen zo miniem zijn, is de enige manier om makkelijk te zien of het om en iPhone 6 of 6s gaat door te kijken of er een s aan de achterkant van het toestel staat of niet.

3D Touch

Wat wel helemaal nieuw is in de iPhone 6s, en waarvan de Samsung Galaxy S7 niet voorzien van is, is 3D Touch. 3D Touch is een technologie in het scherm van de iPhone 6s die het mogelijk maakt voor het toestel om waar te nemen hoeveel druk je uitoefent op het scherm. Afhangende van de uitgeoefende druk, krijg je meer functionaliteit. In iOS 9 is de extra functionaliteit wel nog ietwat beperk, maar in iOS 10 zijn er veel meer extra functies voor 3D Touch.

Samsung Galaxy S7

Natuurlijk hebben we ook nog de Samsung Galaxy S7. Dit is het bedrijf zijn vlaggenschip voor 2016. En net zoals Apple heeft gedaan bij zijn iPhone 6s, heeft Samsung voor het ontwerp van zijn Galaxy S7 inspiratie gehaald bij de voorganger van het toestel. Omdat de Galaxy S6 nog altijd een heel mooi ontworpen toestel is zien we dit niet als een probleem. Al helemaal niet omdat Samsung aan aantal positieve veranderingen heeft doorgevoerd in het ontwerp van de S7. Zo is de smartphone wel iets dikker dan zijn voorganger. Maar hierdoor is het toestel voorzien van een grotere accu en eveneens zijn de randjes beter afgerond kunnen worden. Hierdoor ligt de smartphone beter in de hand. Mocht de Galaxy S7 toch uit je hand glijden, in bijvoorbeeld het toilet, is dit geen enkel probleem. Samsung heeft het toestel waterdicht gemaakt. Een laatste pluspunt aan het ontwerp van de S7 is dat Samsung het mogelijk heeft gemaakt om het interne geheugen van het toestel uit te breiden met een micro sd-kaartje.

iPhone of Samsung

Het is een strijd die al jaren woedt. Welke smartphone moet je nou nemen. Een Samsung, of een iPhone. Wat dit jaar het antwoord is op deze vraag vertellen we je in onderstaande video.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters