Samsung Galaxy S7 vs LG G5 review

We hebben de Samsung Galaxy S7 al bija met iedere high-end smartphone vergeleken, op de LG G5. Hoog tijd dat we de twee smartphones dus eens naast elkaar leggen. Welk van beide beter is, dat vertelt Sebastien je in onderstaande video.

LG G5

Eerder dit jaar kwam LG met zijn opvolger van de LG G4 op de markt, de LG G5. Met dit toestel introduceerde het bedrijf een geheel nieuw ontwerp, en dit niet alleen voor zijn smartphone. Het bedrijf heeft zijn G5 een ontwerp gegeven waarbij je de onderkant van het toestel kan loskoppelen om zo de accu te verwisselen. En als je zou willen, kun je zo ook een module aan de smartphone hangen. Heel erg veel modules zijn er momenteel nog niet beschikbaar voor het toestel. Maar dit neemt niet weg dat LG met zijn G5 wel de eerste stappen richting een echte modulaire smartphone heeft gezet. Achteraan de smartphone vind je dan niet alleen de powerknop terug met daarin een vingerafdrukscanner. Je vind er ook twee camerasensoren terug. Eén 16-megapixelsensor en één 8-megapixelsensor. Met de eerste sensor kun je heel erg mooie foto’s nemen, en met de 8-megapixelsensor kun je foto’s nemen met een breedtehoek van 135°.

Samsung Galaxy S7

Aan de andere kant van de tafel hebben we dan de Samsung Galaxy S7. Dit toestel is de opvolger van de Galaxy S6. Net zoals zijn voorganger heeft de S7 een glazen ontwerp met aluminium ontwerp meegekregen. Door dit ontwerp ziet het toestel er heel netjes uit. Samsung heeft de S7 dan wel iets dikker gemaakt dan de S6 om zo een grotere batterij in het toestel te kunnen steken. En een leuk extraatje aan de dikkere smartphone is dat de randjes mooier zijn afgerond waardoor de S7 beter in de hand ligt dan zijn voorganger. Ook is de smartphone, net zoals de Galaxy S5, waterdicht. Mocht je de Galaxy S7 in het water laten vallen zou dit dus geen enkel probleem opleveren. Achteraan zit een 12-megapixel achtercamera waarmee je prachtige foto’s kunt nemen. We durven zelfs te zeggen dat de Galaxy S7, op het moment van schrijven, de beste achtercamera heeft die je momenteel in een smartphone kunt vinden.

Naast elkaar

Welk van de twee toestellen we je nu zouden aanraden als je de twee toestellen naast elkaar legt, dat kom je te weten, in onderstaande video.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters