5 redenen om de Samsung Galaxy S8 (niet) te kopen

De Samsung Galaxy S8 is een van de beste smartphones van het moment. En dus zijn er nogal wat redenen om hem te kopen. Maar toch is niet alles perfect aan het toestel en zijn er ook zeker redenen om hem links te laten liggen. In deze video presenteren we je vijf redenen om het toestel al dan niet aan te schaffen. Kortom: Samsung Galaxy S8 kopen? Kijk dan snel verder!

Bijzonder vlaggenschip

Wat de Samsung Galaxy S8 vooral bijzonder maakt is het Infinity Display. Dat is een scherm dat niet alleen groter is dan gebruikelijk, maar ook langer. De beeldverhouding is 18.5:9 en dat is voor bijvoorbeeld multitasken en het bekijken van films erg prettig. Het scherm zelf is een super amoledscherm, wat zorgt voor een hoog contrast en mooie kleuren.

Samsung heeft het display van de S8 verwerkt in een behuizing die er bijzonder goed uitziet. Doordat het scherm aan de randen een beetje gekromd is, is Samsung erin geslaagd om een bijna naadloze behuizing te creëren. De glazen voor- en achterkant lopen erg goed over in de aluminium zijkant en dat vormt een mooi geheel. Als leuke bonus is het toestel ook nog eens waterdicht. De specificaties zijn top en de camera van het toestel is indrukwekkend.

Samsung Galaxy S8 kopen

Als je overweegt de Samsung Galaxy S8 te kopen en er na het zien van deze video nog niet helemaal uit bent, raden we je aan ook even naar onze review van het toestel te kijken. In geschreven vorm zie je die hierboven en de video kun je hier zien.

Voor meer informatie over de Samsung Galaxy Note 8 kun je terecht in de in deze video aangehaalde blog: Is de Samsung Galaxy Note 8 het wachten waard?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Leo Viëtor -

    Waterdicht begint me steeds aan te spreken als een belangrijke eigenschap van een smartphone. . Dan kan ik Oorlog en Vrede van Leo Tolstoj in bad lezen in navolging van Eric Wiebes.

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters