5 redenen om de Samsung Galaxy S8 Plus (niet) te kopen

De Samsung Galaxy S8 Plus is een van de beste smartphones van het moment. De grote broer van de Galaxy S8 kost €100 meer en daarvoor krijg je vooral een groter scherm. Is dat de moeite waard, en vooral: moet je de Samsung Galaxy S8 Plus kopen? In deze video presenteren we je vijf redenen om het toestel al dan niet aan te schaffen.

Multimediamonster

Wat de Samsung Galaxy S8 Plus vooral bijzonder maakt is het Infinity Display. In deze Plus-variant is die maar liefst 6,2 inch groot en daarmee is de S8+ een waar multimediamonster. De beeldverhouding is 18.5:9 en dat is voor het kijken van bioscoopfilms erg prettig. Het scherm zelf is een super amoledscherm, wat zorgt voor een hoog contrast en mooie kleuren.

Op muzikaal gebied stelt de S8 Plus ook niet teleur. Er worden goede oortjes meegeleverd en er zit een kwalitatief vrij goede audiochip in het toestel. Die komt natuurlijk ook van pas tijdens het kijken van films.

Gelikte behuizing

Samsung heeft het display van de S8 Plus verwerkt in een behuizing die er bijzonder goed uitziet. Doordat het scherm aan de randen een beetje gekromd is, is Samsung erin geslaagd om een bijna naadloze body te creëren. De glazen voor- en achterkant lopen erg goed over in de aluminium zijkant en dat vormt een mooi geheel. Als leuke bonus is het toestel ook nog eens waterdicht.

Samsung Galaxy S8 Plus kopen

Een mooie smartphone dus, met ook nog eens goede specificaties. De processor is top en de camera van indrukwekkend. Genoeg redenen om de Galaxy S8 Plus te kopen, maar er zijn ook een aantal redenen om hem links te laten liggen. In deze video vertellen we ze.

Als je er na het zien van deze video nog niet helemaal uit bent, raden we je aan ook even naar onze review van het toestel te kijken. Voor meer informatie over de Samsung Galaxy Note 8 kun je terecht in deze blog: Is de Samsung Galaxy Note 8 het wachten waard?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Robert -

    Als je de vergelijking met de s8 trekt is de batterij een onmisbaar pluspunt van de s8+. Gemiddeld is de screen on time van de s8+ 1,5 uur langer(!) dan de s8. Een groot pluspunt wat mij betreft.

    1. Dominick Viëtor -

      Dat is niet onze ervaring met de toestellen helaas. Hoewel ik moet zeggen dat ik de S8+ nu weer een tijdje gebruik sinds voor de release en na een update lijkt de batterij inderdaad beter geworden te zijn. Ik zal het nog eens goed checken, dank voor het meedenken!

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters