Samsung Galaxy S8 videoreview

Een groot display, tóch een kleine behuizing en top-of-the-line specificaties. Zo hoopt Samsung met de Galaxy S8 de harten van de consument te veroveren. In deze Samsung Galaxy S8 videoreview bekijken we of dat lukt.

Infinity Display

Een belangrijk onderdeel van de Galaxy S8 is het Infinity Display. Dat is een scherm dat niet alleen groter is dan gebruikelijk, maar ook langer. De beeldverhouding is 18.5:9 en dat is voor bijvoorbeeld multitasken en het bekijken van films erg prettig. Het scherm zelf is een super amoledscherm, wat zorgt voor een hoog contrast en mooie kleuren.

Samsung heeft het display van de S8 verwerkt in een behuizing die er bijzonder goed uitziet. Doordat het scherm aan de randen een beetje gekromd is, is Samsung erin geslaagd om een bijna naadloze behuizing te creëren. De glazen voor- en achterkant lopen erg goed over in de aluminium zijkant en dat vormt een mooi geheel. Als leuke bonus is het toestel ook nog eens waterdicht.

High-end functies

Natuurlijk zijn het infinity display en het bijzondere ontwerp niet de enige functies die de Galaxy S8 bijzonder maken. Zo zijn de beveiligingsmogelijkheden uitgebreid met een irisscanner. De selfiecamera heeft een upgrade gekregen en kan nu ook focussen. De software is gestroomlijnd en aangevuld met Samsung’s nieuwe slimme assistent Bixby. Andere speerpunten zijn een nieuwe generatie processor van Samsung zelf, 4GB werkgeheugen, een uitgebreide range aan accessoires en een 3000mAh-batterij. Een indrukwekkend totaalplaatje dus. Hoe indrukwekkend de smartphone in de praktijk precies is hoor je in deze Samsung Galaxy S8 videoreview.

De Samsung Galaxy S8 is vanaf 28 april officieel verkrijgbaar in Nederland. De adviesverkoopprijs van het toestel wordt €799.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Charlie -

    De S8 is een schitterende toestel, alleen de mensen achter samsung zelf niet. Dit ongelovige en onverschillige mensen en kennen geen goede service als het beeldscherm uit zijn eigen gaat barsten bij/ na een update van het toestel waarbij het glazen display/ scherm kokend heet wordt. Als je dat tegen ze vertelt lachen ze je vierkant uit wat onvergevelijk is daar het glas weldegelijk uit zijn eigen kan breken, wat met mij toestel ook is gebeurd.
    Kijk dus uit als je een S8 gaat kopen of in iedere geval een samsung, daar de service niet aanwezig is en de onverschilligheid wel.

  2. Ray -

    Ik heb als een van de eersten een s8+ gehaald. Geweldig scherm! Alleen daar overtuigd het me mee echter, van de week voor het eerst sinds de S1 (S2, S4, S5, S6 en S7) het glas van de achterkant gebroken… Helaas wel een puntje om rekening mee te houd, de kwetsbaarheid.

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters