Samsung Galaxy S9 Plus videoreview

In tegenstelling tot vorig jaar, staat Plus bij Samsung’s topsmartphone nu ook echt voor een aantal extra’s. In tegenstelling tot de gewone Samsung Galaxy S9, heeft de Samsung Galaxy S9 Plus een dubbele camera. Los daarvan is het natuurlijk vooral een grotere versie van de Galaxy S9. In deze Samsung Galaxy S9 Plus review video zie je er alles over.

Alles erop en eraan

De Samsung Galaxy S9 Plus is een grotere versie van de Galaxy S9 en als je uitgebreidere info over het toestel wilt raden we je zeker ook onze Samsung Galaxy S9 review aan. In deze video gaan we iets minder uitgebreid op de basis van de telefoon in en gespreken we natuurlijk de verschillen met de S9.

Maar eerst even kort over de Samsung Galaxy S9 Plus zelf. De S9 Plus is een indrukwekkende smartphone met een groot scherm, de beste specificaties die je op dit moment kunt krijgen en een indrukwekkende camera. Eigenlijk precies zoals de S8 Plus dat ook al was.

De upgrades van de S9 Plus zijn dan ook niet heel spannend. Hij heeft nog steeds hetzelfde – overigens mooie – ontwerp, en in grote lijnen dezelfde functionaliteit. Blikvanger is het 6,2 inch grote Infinity Display, een super amoledscherm met een beeldverhouding van 18,5:9 en licht gebogen randen. Een toppertje, zoals je van Samsung mag verwachten.

Dubbele camera, meer werkgeheugen

Dan de verschillen van de S9 Plus tegenover zijn kleinere broertje. Natuurlijk is dat het schermformaat, maar ook op functioneel vlak is de S9 Plus wat beter dan de S9. Hij heeft een dubbele camera, waarbij de tweede sensor achter een telelens zit. Een telelens mét optische beeldstabilisatie om precies te zijn, zodat je bijna zonder kwaliteitsverlies kunt inzoomen.

Bovendien is de Samsung Galaxy S9 Plus voorzien van wat meer werkgeheugen. De Samsung Galaxy S9 heeft 4GB; de Plus 6GB. Handig voor wie veel multitaskt, maar voorlopig zul je er in het praktijkgebruik niet zo gek veel van merken.

Face ID gezichtsherkenning

iPhone X achterna: worden dit eerste Android smartphones met 3D-sensor? lees verder

Honor 10 officieel onthuld met dubbele AI camera lees verder

Moto G6

Motorola’s nieuwe Moto G6 en E5 toestellen zijn slimmer dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 notch render

Dit is de Samsung Galaxy Note 9 met een notch lees verder

Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus

Nieuwe iPhones worden volgens analisten allemaal goedkoper lees verder

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition

Maak kennis met de Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters