Samsung Galaxy S9 Plus videoreview

In tegenstelling tot vorig jaar, staat Plus bij Samsung’s topsmartphone nu ook echt voor een aantal extra’s. In tegenstelling tot de gewone Samsung Galaxy S9, heeft de Samsung Galaxy S9 Plus een dubbele camera. Los daarvan is het natuurlijk vooral een grotere versie van de Galaxy S9. In deze Samsung Galaxy S9 Plus review video zie je er alles over.

Alles erop en eraan

De Samsung Galaxy S9 Plus is een grotere versie van de Galaxy S9 en als je uitgebreidere info over het toestel wilt raden we je zeker ook onze Samsung Galaxy S9 review aan. In deze video gaan we iets minder uitgebreid op de basis van de telefoon in en gespreken we natuurlijk de verschillen met de S9.

Maar eerst even kort over de Samsung Galaxy S9 Plus zelf. De S9 Plus is een indrukwekkende smartphone met een groot scherm, de beste specificaties die je op dit moment kunt krijgen en een indrukwekkende camera. Eigenlijk precies zoals de S8 Plus dat ook al was.

De upgrades van de S9 Plus zijn dan ook niet heel spannend. Hij heeft nog steeds hetzelfde – overigens mooie – ontwerp, en in grote lijnen dezelfde functionaliteit. Blikvanger is het 6,2 inch grote Infinity Display, een super amoledscherm met een beeldverhouding van 18,5:9 en licht gebogen randen. Een toppertje, zoals je van Samsung mag verwachten.

Dubbele camera, meer werkgeheugen

Dan de verschillen van de S9 Plus tegenover zijn kleinere broertje. Natuurlijk is dat het schermformaat, maar ook op functioneel vlak is de S9 Plus wat beter dan de S9. Hij heeft een dubbele camera, waarbij de tweede sensor achter een telelens zit. Een telelens mét optische beeldstabilisatie om precies te zijn, zodat je bijna zonder kwaliteitsverlies kunt inzoomen.

Bovendien is de Samsung Galaxy S9 Plus voorzien van wat meer werkgeheugen. De Samsung Galaxy S9 heeft 4GB; de Plus 6GB. Handig voor wie veel multitaskt, maar voorlopig zul je er in het praktijkgebruik niet zo gek veel van merken.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters