Samsung Galaxy S9 videoreview

De Samsung Galaxy S9 is het nieuwe toptoestel van Samsung en ligt vanaf vandaag in de winkels. In deze Samsung Galaxy S9 review video hoor je alles over Samsung’s nieuwe paradepaardje.

The camera. Reimagined.

De slogan van de Galaxy S9 richt zich volledig op de camera. Niet zo gek, want daar hebben de grootste verbeteringen plaatsgevonden. Dankzij zijn variabele diafragma en verbeterde beeldverwerking moet de camera in staat zijn om onder alle lichtomstandigheden knappe plaatjes te schieten.

Bovendien heeft Samsung de nodige nieuwe features aan de camera toegevoegd. Met AR Emoji kun je bijvoorbeeld geanimeerde emoji van je eigen gezicht maken. En de super slow-motion functie zorgt voor indrukwekkende vertraagde video’s.

Kleine update

Dat alles neemt niet weg dat de Galaxy S9 onder de streep een relatief kleine update is. De smartphone ziet er nagenoeg hetzelfde uit als de Galaxy S8 en doet in grote lijnen dezelfde dingen. Natuurlijk ligt er een snellere chipset onder de motorkap en is de smartphone voorzien van wat nieuwe snufjes in de software. Maar aan de basis is weinig gesleuteld.

Dat is geen drama, want de Galaxy S8 was een bijzonder goede smartphone. Het ontwerp ziet er nog steeds erg fraai uit, de telefoon is nog steeds waterdicht en het 5,8-inch grote Infinity Display behoort nog altijd tot de top. De software van Samsung is vrij sterk aangepast en wat trager dan stock-Android, maar verder zeker niet verkeerd.

In deze Samsung Galaxy S9 review video vertellen we je in zo’n tien minuten alle ins en outs van de Galaxy S9. Hoe presteert de camera, werkt de gezichtsherkenning een beetje en hoe snel is het toestel? Al die vragen en nog veel meer beantwoorden we in deze video.

 

Face ID gezichtsherkenning

iPhone X achterna: worden dit eerste Android smartphones met 3D-sensor? lees verder

Honor 10 officieel onthuld met dubbele AI camera lees verder

Moto G6

Motorola’s nieuwe Moto G6 en E5 toestellen zijn slimmer dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 notch render

Dit is de Samsung Galaxy Note 9 met een notch lees verder

Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus

Nieuwe iPhones worden volgens analisten allemaal goedkoper lees verder

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition

Maak kennis met de Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters