Samsung Galaxy S9 videoreview

De Samsung Galaxy S9 is het nieuwe toptoestel van Samsung en ligt vanaf vandaag in de winkels. In deze Samsung Galaxy S9 review video hoor je alles over Samsung’s nieuwe paradepaardje.

The camera. Reimagined.

De slogan van de Galaxy S9 richt zich volledig op de camera. Niet zo gek, want daar hebben de grootste verbeteringen plaatsgevonden. Dankzij zijn variabele diafragma en verbeterde beeldverwerking moet de camera in staat zijn om onder alle lichtomstandigheden knappe plaatjes te schieten.

Bovendien heeft Samsung de nodige nieuwe features aan de camera toegevoegd. Met AR Emoji kun je bijvoorbeeld geanimeerde emoji van je eigen gezicht maken. En de super slow-motion functie zorgt voor indrukwekkende vertraagde video’s.

Kleine update

Dat alles neemt niet weg dat de Galaxy S9 onder de streep een relatief kleine update is. De smartphone ziet er nagenoeg hetzelfde uit als de Galaxy S8 en doet in grote lijnen dezelfde dingen. Natuurlijk ligt er een snellere chipset onder de motorkap en is de smartphone voorzien van wat nieuwe snufjes in de software. Maar aan de basis is weinig gesleuteld.

Dat is geen drama, want de Galaxy S8 was een bijzonder goede smartphone. Het ontwerp ziet er nog steeds erg fraai uit, de telefoon is nog steeds waterdicht en het 5,8-inch grote Infinity Display behoort nog altijd tot de top. De software van Samsung is vrij sterk aangepast en wat trager dan stock-Android, maar verder zeker niet verkeerd.

In deze Samsung Galaxy S9 review video vertellen we je in zo’n tien minuten alle ins en outs van de Galaxy S9. Hoe presteert de camera, werkt de gezichtsherkenning een beetje en hoe snel is het toestel? Al die vragen en nog veel meer beantwoorden we in deze video.

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters