Samsung Galaxy S9 videoreview

De Samsung Galaxy S9 is het nieuwe toptoestel van Samsung en ligt vanaf vandaag in de winkels. In deze Samsung Galaxy S9 review video hoor je alles over Samsung’s nieuwe paradepaardje.

The camera. Reimagined.

De slogan van de Galaxy S9 richt zich volledig op de camera. Niet zo gek, want daar hebben de grootste verbeteringen plaatsgevonden. Dankzij zijn variabele diafragma en verbeterde beeldverwerking moet de camera in staat zijn om onder alle lichtomstandigheden knappe plaatjes te schieten.

Bovendien heeft Samsung de nodige nieuwe features aan de camera toegevoegd. Met AR Emoji kun je bijvoorbeeld geanimeerde emoji van je eigen gezicht maken. En de super slow-motion functie zorgt voor indrukwekkende vertraagde video’s.

Kleine update

Dat alles neemt niet weg dat de Galaxy S9 onder de streep een relatief kleine update is. De smartphone ziet er nagenoeg hetzelfde uit als de Galaxy S8 en doet in grote lijnen dezelfde dingen. Natuurlijk ligt er een snellere chipset onder de motorkap en is de smartphone voorzien van wat nieuwe snufjes in de software. Maar aan de basis is weinig gesleuteld.

Dat is geen drama, want de Galaxy S8 was een bijzonder goede smartphone. Het ontwerp ziet er nog steeds erg fraai uit, de telefoon is nog steeds waterdicht en het 5,8-inch grote Infinity Display behoort nog altijd tot de top. De software van Samsung is vrij sterk aangepast en wat trager dan stock-Android, maar verder zeker niet verkeerd.

In deze Samsung Galaxy S9 review video vertellen we je in zo’n tien minuten alle ins en outs van de Galaxy S9. Hoe presteert de camera, werkt de gezichtsherkenning een beetje en hoe snel is het toestel? Al die vragen en nog veel meer beantwoorden we in deze video.

 

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters