Samsung Galaxy Tab 2 10.1 review

De Samsung Galaxy Tab 2 10.1 hebben we de afgelopen weken uitgebreid kunnen testen. Deze tablet is opnieuw ontworpen door Samsung en is hierdoor een stuk steviger geworden. Daarnaast draait de laatste Android variant op de tablet waardoor hij een stuk soepeler loopt dan zijn voorganger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Xaobotnik -

    Inhoudelijk een topitem. Veel beter dan die prut op TeamHWW.
    Is het niet een idee (mits haalbaar) om een soortgelijke opstelling te kiezen als Hardware.Info met twee mensen. Op die manier zit je naar een gesprek te kijken, ipv een statische, ietswat saaie presentatie. Maar inhoudelijk echt top. Ik blijf de video's sowieso kijken. Het enige wat ik miste was een uitspraak over de kwaliteit van die speakers. Stereospeakers aan de voorkant van een tablet is precies waar ze horen te zitten, maar volgens mij heeft alleen de Tab2 (en de Note 2 Tab die nog uit moet komen) die, wat het een USP maakt. Voor mensen die geen koptelefoon op willen, zoals ik, is dat wel een belangrijk ding, mits van goede kwaliteit.

    Die Nexus 7 gaat overigens volgens meerdere andere bronnen toch echt 250 Euro kosten. We krijgen hier alleen de 16GB versie, en die kost 250 dollar. Dat betekent helaas dus hier 250 Euro. De 8GB-versie kost 200 dollar en zou hier dus waarschijnlijk voor 200 Euro over de toonbank gaan, maar die komt hier dus niet uit.

Apple vs Android

Android toestellen vertonen twee keer zo vaak kuren als iPhones lees verder

Nokia 8 meerdere toestellen

HMD Global bevestigt: alle nieuwe Nokia smartphones krijgen Android Oreo lees verder

Back to school: dit zijn de beste budget smartphones van het moment lees verder

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

HTC Android Oreo

Deze HTC-telefoons krijgen een update naar Android Oreo lees verder

Android 8.0 Oreo

Android 8.0 Oreo: 15 nieuwe features die je niet mag missen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters