Samsung Galaxy Tab 2 10.1 review

De Samsung Galaxy Tab 2 10.1 hebben we de afgelopen weken uitgebreid kunnen testen. Deze tablet is opnieuw ontworpen door Samsung en is hierdoor een stuk steviger geworden. Daarnaast draait de laatste Android variant op de tablet waardoor hij een stuk soepeler loopt dan zijn voorganger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Xaobotnik -

    Inhoudelijk een topitem. Veel beter dan die prut op TeamHWW.
    Is het niet een idee (mits haalbaar) om een soortgelijke opstelling te kiezen als Hardware.Info met twee mensen. Op die manier zit je naar een gesprek te kijken, ipv een statische, ietswat saaie presentatie. Maar inhoudelijk echt top. Ik blijf de video's sowieso kijken. Het enige wat ik miste was een uitspraak over de kwaliteit van die speakers. Stereospeakers aan de voorkant van een tablet is precies waar ze horen te zitten, maar volgens mij heeft alleen de Tab2 (en de Note 2 Tab die nog uit moet komen) die, wat het een USP maakt. Voor mensen die geen koptelefoon op willen, zoals ik, is dat wel een belangrijk ding, mits van goede kwaliteit.

    Die Nexus 7 gaat overigens volgens meerdere andere bronnen toch echt 250 Euro kosten. We krijgen hier alleen de 16GB versie, en die kost 250 dollar. Dat betekent helaas dus hier 250 Euro. De 8GB-versie kost 200 dollar en zou hier dus waarschijnlijk voor 200 Euro over de toonbank gaan, maar die komt hier dus niet uit.

Fuchsia logo

Fuchsia gaat Android (nog) niet vervangen lees verder

Android functies

5 handige Android functies die je waarschijnlijk niet kent lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de vijf beste high-end smartphones van deze lente lees verder

Android Wear 2.0

Deze smartwatches krijgen Android Wear 2.0 lees verder

‘Moto X 2017 foto’s verschijnen online’ lees verder

Instagram offline support

Instagram nu offline te gebruiken op Android lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters