Samsung Galaxy Tab S2 hands-on

Samsung heeft net hun Galaxy Tab S2 lijn aangekondigd. Met de Tab S2 brengt Samsung 2 nieuwe tablets op de markt: een 9,7-inch model en een 8-inch model. In deze video brengen wij jou onze hands-on van beide modellen.

Buiten schermgrootte en batterij verschillen de 2 Galaxy Tab S2 modellen niet zoveel van elkaar. In het grootste model vinden we dan ook een 9,7-inch amoledscherm met een 5780 mAh batterij. In het kleinste model is dit een 8-inch amoledscherm met een 4000 mAh batterij. De resolutie van de schermen in beide tablets is gelijk aan 1048×1536 pixels. In gewicht is er ook een heel klein verschil van 124 gram(265 gram vs 389 gram) tussen de 2. Beide modellen zijn met hun 5,6mm dikte nu ook de dunste tablets op de markt. Wat ook gelijk is aan beide modellen is de octa-core Exynosprocessor met 4 kernen geklokt op 1,9Ghz en de andere 4 op 1,3Ghz tezamen met 3GB RAM-geheugen. Wat ook opvalt aan beide modellen is dat ze gemaakt zijn uit aluminium.
Beide modellen zullen wereldwijd beschikbaar zijn vanaf 3 september. De prijs voor het 9,7-inch model zal €499 (WiFi) en €576 (LTE) bedragen. Voor het 8-inch model zal je €399 (WiFi) moeten neertellen. Hierbij krijg je dan ook 32GB aan opslagcapaciteit (uitbreidbaar met MicroSD kaart tot 128GB).
In deze hands-on video hebben we het over dit en nog vele meer dat nieuws is aan de Galaxy Tab S2 tablets.

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters