Samsung Galaxy Tab S2 hands-on

Samsung heeft net hun Galaxy Tab S2 lijn aangekondigd. Met de Tab S2 brengt Samsung 2 nieuwe tablets op de markt: een 9,7-inch model en een 8-inch model. In deze video brengen wij jou onze hands-on van beide modellen.

Buiten schermgrootte en batterij verschillen de 2 Galaxy Tab S2 modellen niet zoveel van elkaar. In het grootste model vinden we dan ook een 9,7-inch amoledscherm met een 5780 mAh batterij. In het kleinste model is dit een 8-inch amoledscherm met een 4000 mAh batterij. De resolutie van de schermen in beide tablets is gelijk aan 1048×1536 pixels. In gewicht is er ook een heel klein verschil van 124 gram(265 gram vs 389 gram) tussen de 2. Beide modellen zijn met hun 5,6mm dikte nu ook de dunste tablets op de markt. Wat ook gelijk is aan beide modellen is de octa-core Exynosprocessor met 4 kernen geklokt op 1,9Ghz en de andere 4 op 1,3Ghz tezamen met 3GB RAM-geheugen. Wat ook opvalt aan beide modellen is dat ze gemaakt zijn uit aluminium.
Beide modellen zullen wereldwijd beschikbaar zijn vanaf 3 september. De prijs voor het 9,7-inch model zal €499 (WiFi) en €576 (LTE) bedragen. Voor het 8-inch model zal je €399 (WiFi) moeten neertellen. Hierbij krijg je dan ook 32GB aan opslagcapaciteit (uitbreidbaar met MicroSD kaart tot 128GB).
In deze hands-on video hebben we het over dit en nog vele meer dat nieuws is aan de Galaxy Tab S2 tablets.

Android P nieuwe features

Android P officieel onthuld: zes dingen die je moet weten lees verder

onbekende beller blokkeren

Android P maakt einde aan vervelende onbekende bellers lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Android P 9.0

‘Android P 9.0 omarmt notch en redesign moet iPhone-gebruikers overhalen’ 🔥 lees verder

Samsung heeft eindelijk zijn belabberde emoji gefixt lees verder

Smartphones samsung IDC vlaggenschepen smartphonemarkt phoneswap

Zo maak je je Android toestel net zo snel als een iPhone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters