Samsung Gear 360 review

Hoewel 360° video’s de toekomst zijn is het toch nog relatief moeilijk om de beelden vast te leggen. Samsung heeft daarom een makkelijk te gebruiken camera op de markt gebracht waarmee je video’s in 360° kunt schieten: de Samsung Gear 360. In deze video gaat Daan hem helemaal bespreken.

360° video’s

Er wordt alsmaar meer gebruik gemaakt van 360° video’s, en vooral als het spectaculaire sporten betreft. Dankzij 360° video’s kun je na het plaatsvinden van iets het toch nog eens helemaal beleven op een manier alsof je er zelf bij was. Zeker als je een VR-headset koopt en daarmee 360° video’s bekijkt. Doordat je kunt rondkijken alsof je normaal zou doen lijkt het net echt te zijn!

Duur en moeilijk

Maar omdat 360° video’s nog niet helemaal ingeburgerd zijn, en je gewoon meerdere camerasensoren nodig hebt, is het vaak een duur en moeilijk proces om een video te produceren. Al kun je ook wel op een goedkopere manier 360° content maken met bijvoorbeeld de Gear 360 van Samsung. Je zult alleen wel een beetje inboeten op kwaliteit vergeleken met duurdere opties, maar het gebruiksgemak is dan wel weer verbeterd.

Samsung Gear 360

De Gear 360 is Samsung’s eerste 360-camera dat het bedrijf aangekondigd had tijdens de MWC-beurs in Barcelona. Met de camera kun je makkelijk 360° video’s opnemen, bewerken en delen. Dit alles met enkel de Gear 360 en een (Android) smartphone!

Interessant of niet

Of de Samsung Gear 360 ook echt een interessante optie is, dat gaat Daan je, na de Gear 360 voor meerdere dagen grondig getest te hebben, in deze video vertellen.

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters