Samsung Gear 360 review

Hoewel 360° video’s de toekomst zijn is het toch nog relatief moeilijk om de beelden vast te leggen. Samsung heeft daarom een makkelijk te gebruiken camera op de markt gebracht waarmee je video’s in 360° kunt schieten: de Samsung Gear 360. In deze video gaat Daan hem helemaal bespreken.

360° video’s

Er wordt alsmaar meer gebruik gemaakt van 360° video’s, en vooral als het spectaculaire sporten betreft. Dankzij 360° video’s kun je na het plaatsvinden van iets het toch nog eens helemaal beleven op een manier alsof je er zelf bij was. Zeker als je een VR-headset koopt en daarmee 360° video’s bekijkt. Doordat je kunt rondkijken alsof je normaal zou doen lijkt het net echt te zijn!

Duur en moeilijk

Maar omdat 360° video’s nog niet helemaal ingeburgerd zijn, en je gewoon meerdere camerasensoren nodig hebt, is het vaak een duur en moeilijk proces om een video te produceren. Al kun je ook wel op een goedkopere manier 360° content maken met bijvoorbeeld de Gear 360 van Samsung. Je zult alleen wel een beetje inboeten op kwaliteit vergeleken met duurdere opties, maar het gebruiksgemak is dan wel weer verbeterd.

Samsung Gear 360

De Gear 360 is Samsung’s eerste 360-camera dat het bedrijf aangekondigd had tijdens de MWC-beurs in Barcelona. Met de camera kun je makkelijk 360° video’s opnemen, bewerken en delen. Dit alles met enkel de Gear 360 en een (Android) smartphone!

Interessant of niet

Of de Samsung Gear 360 ook echt een interessante optie is, dat gaat Daan je, na de Gear 360 voor meerdere dagen grondig getest te hebben, in deze video vertellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung bevestigt uitroldatum Android Oreo voor Samsung Galaxy S8 lees verder

Social Media

Zo helpt autofill in Android Oreo je om makkelijk overal in te loggen lees verder

iOS 12 en Android 9.0 krijgen zeer innovatieve feature: omkeerbare emoji 😱 lees verder

Samsung Galaxy S8

‘Deze Samsung Galaxy smartphones krijgen Android 8.0 Oreo’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters