Samsung Gear IconX videoreview

Een van de bekendste draadloze oortjes momenteel is zonder twijfel de AirPods van Apple. Deze oortjes zijn nog niet goed verkrijgbaar, terwijl de concurrenten al wel een tijdje draadloze oortjes aanbieden. Een van deze oortjes zijn de Samsung Gear IconX. Wat wij vinden van de IconX-oortjes, kun je zien in deze videoreview.

Samsung Gear IconX

Samsung Gear IconXDe Samsung Gear IconX zijnde AirPods-concurrenten van Samsung. Deze oortjes zien er qua ontwerp nogal minimalistisch uit en valt bijna niet op in het oor. Ze zijn voornamelijk bedoeld voor het sporten. Dit is ook enigzins wel te merken aan het ontwerp van de draadloze oortjes van Samsung. Elk oortje heeft een zogenaamde ‘wing’ waardoor het beter in het oor blijft zitten.

Wat een handige en vooral unieke functie is van de IconX is dat je niet per se en telefoon nodig hebt om muziek te kunnen luisteren. In de oortjes kun je maximaal 4GB aan muziek opslaan, zodat je niet afhankelijk bent van jouw telefoon met Bluetooth. De oortjes opladen doe je door middel van het oplaaddoosje. Dit doosje kun je zelf ook opladen omdat er een accu in verwerkt zit. De oortjes gaan zo’n anderhalf tot twee uur mee op een enkele lading. Hierdoor kun je de oortjes nog één tot twee keer opladen.

Verder zijn de oortjes niet waterdicht, maar wel waterbestendig. Dit betekent dat het geen moeite heeft met zweet bij het sporten, maar dat je wel op moet passen voor bijvoorbeeld harde regen. Ook kun je allerlei zaken aanpassen zoals het volgen van je locatie en het volume besturen via een aanraakgevoelige achterkant.

Beschikbaarheid

De Samsung Gear IconX kosten ongeveer €199,- en zijn verkrijgbaar bij verschillende winkels. De oortjes zijn in drie kleuren verkrijgbaar: blauw, wit en zwart. Wat wij van de draadloze oortjes vinden, zal Danijel vertellen in deze videoreview.

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters