SanDisk iXpand Flash Drive voor iOS review

SanDisk zijn nieuwe generatie iXpand zorgt ervoor dat je makkelijk het intern geheugen van je iPhone, iPad en iPod Touch kunt uitbreiden. Of we je de iXpand zouden aanraden, dat kom je te weten in deze review.

iPhone en opslag

Voorbije jaren heb je ons waarschijnlijk al meermaals horen klagen over het interne geheugen van een iPhone. Dit omdat Apple er nog altijd voor kiest om zijn standaard model van de iPhone te voorzien van slechts 16GB intern geheugen. Uit de doos hou je er dan ongeveer 8GB van over, wat helemaal niet genoeg is. Wil je een iPhone kopen met iets meer dan 16GB intern geheugen, dan moet je al direct €100 extra betalen. In het geval van de iPhone 6s resulteert dit in een prijskaartje van €756 (voor het 64GB model). Gelukkig zal de nieuwe iPhone met standaard 32GB intern geheugen verkrijgbaar zijn.

SanDisk iXpand

SanDisk was een aantal jaren geleden met een iXpand op de markt gekomen. Toen was het een lomp niet zo mooi toestel. Maar het deed wat het moest doen. De nieuwe iXpand van SanDisk is gelukkig voorzien van een iets verfijnder ontwerp. SanDisk heeft zijn iXpand nu voorzien van een ontwerp dat lijkt op een usb-stik. Nog altijd niet het mooiste ontwerp ooit, maar wel netjes gemaakt en vooral heel compact. Je kunt de iXpand makkelijk meenemen in je broekzak, en als je wilt kun je hem zelfs aan je iPhone laten hangen om zo altijd toegang te hebben tot de bestanden die erop staan.

Beschikbaarheid

De SanDisk iXpand is verkrijgbaar in een 16GB, 32GB, 64GB en 128GB variant. Het goedkoopste model is verkrijgbaar vanaf €41. Veel goedkoper dan wat Apple te bieden heeft.

Aanrader of niet

Wat je allemaal op de iXpand van SanDisk kunt zetten, en of we je hem zouden aanraden. Dit alles kom je te weten in onderstaande video.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters