SanDisk iXpand Flash Drive voor iOS review

SanDisk zijn nieuwe generatie iXpand zorgt ervoor dat je makkelijk het intern geheugen van je iPhone, iPad en iPod Touch kunt uitbreiden. Of we je de iXpand zouden aanraden, dat kom je te weten in deze review.

iPhone en opslag

Voorbije jaren heb je ons waarschijnlijk al meermaals horen klagen over het interne geheugen van een iPhone. Dit omdat Apple er nog altijd voor kiest om zijn standaard model van de iPhone te voorzien van slechts 16GB intern geheugen. Uit de doos hou je er dan ongeveer 8GB van over, wat helemaal niet genoeg is. Wil je een iPhone kopen met iets meer dan 16GB intern geheugen, dan moet je al direct €100 extra betalen. In het geval van de iPhone 6s resulteert dit in een prijskaartje van €756 (voor het 64GB model). Gelukkig zal de nieuwe iPhone met standaard 32GB intern geheugen verkrijgbaar zijn.

SanDisk iXpand

SanDisk was een aantal jaren geleden met een iXpand op de markt gekomen. Toen was het een lomp niet zo mooi toestel. Maar het deed wat het moest doen. De nieuwe iXpand van SanDisk is gelukkig voorzien van een iets verfijnder ontwerp. SanDisk heeft zijn iXpand nu voorzien van een ontwerp dat lijkt op een usb-stik. Nog altijd niet het mooiste ontwerp ooit, maar wel netjes gemaakt en vooral heel compact. Je kunt de iXpand makkelijk meenemen in je broekzak, en als je wilt kun je hem zelfs aan je iPhone laten hangen om zo altijd toegang te hebben tot de bestanden die erop staan.

Beschikbaarheid

De SanDisk iXpand is verkrijgbaar in een 16GB, 32GB, 64GB en 128GB variant. Het goedkoopste model is verkrijgbaar vanaf €41. Veel goedkoper dan wat Apple te bieden heeft.

Aanrader of niet

Wat je allemaal op de iXpand van SanDisk kunt zetten, en of we je hem zouden aanraden. Dit alles kom je te weten in onderstaande video.

Face ID gezichtsherkenning

iPhone X achterna: worden dit eerste Android smartphones met 3D-sensor? lees verder

Honor 10 officieel onthuld met dubbele AI camera lees verder

Moto G6

Motorola’s nieuwe Moto G6 en E5 toestellen zijn slimmer dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 notch render

Dit is de Samsung Galaxy Note 9 met een notch lees verder

Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus

Nieuwe iPhones worden volgens analisten allemaal goedkoper lees verder

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition

Maak kennis met de Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters