Zo koop je een smartphone die lang meegaat

Wie op zoek is naar een nieuwe smartphone en daar honderden euro’s aan gaat uitgeven, kan natuurlijk het beste kiezen voor een toestel dat lang meegaat. Wil je een smartphone kopen die lang meegaat? In deze video geven we je tips.

Beste smartphones

Tips over de beste smartphones geven we je bij WANT natuurlijk regelmatig. Bijvoorbeeld met video’s waarin we de beste smartphones van een bepaalde prijs behandelen en in onze maandelijkse telekoopwijzer. Daar kun je dus terecht voor specifiek aankoopadvies.

Wie zelf opzoek wil gaan naar zijn ideale smartphone, kan natuurlijk ook wel wat tips gebruiken. Zo vertelden we je eerder al waarom je geen oude iPhone moet kopen. Vandaag gaan we het hebben over iets dat in het verlengde daarvan ligt: smartphones die lang meegaan.

Smartphone kopen die lang meegaat

Vooral op Androidgebied zijn er nogal wat verschillen in de levensduur van smartphones. En hoewel het natuurlijk altijd lastig is om precies te voorspellen hoe lang een toestel mee zal gaan, zijn er wel aandachtspunten te benoemen.

Wil je een smartphone kopen die lang meegaat, dan hebben we in deze video een aantal tips voor je. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om te letten op de software van een toestel en op hoe populair hij is. Bovendien zijn er sommige merken die een beter imago hebben als het om de levensduur van toestellen gaat dan anderen.

Wie vrij zeker wil weten dat hij een toestel koopt dat lang meegaat, kan bijvoorbeeld bij de nieuwere iPhones, de OnePlus 5T of de Nokia 8 terecht. Maar dat zijn natuurlijk zeker niet de enige aanraders. Check deze video dus snel om zelf een idee te krijgen van welke smartphones lang meegaan.

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters