Zo koop je een smartphone die lang meegaat

Wie op zoek is naar een nieuwe smartphone en daar honderden euro’s aan gaat uitgeven, kan natuurlijk het beste kiezen voor een toestel dat lang meegaat. Wil je een smartphone kopen die lang meegaat? In deze video geven we je tips.

Beste smartphones

Tips over de beste smartphones geven we je bij WANT natuurlijk regelmatig. Bijvoorbeeld met video’s waarin we de beste smartphones van een bepaalde prijs behandelen en in onze maandelijkse telekoopwijzer. Daar kun je dus terecht voor specifiek aankoopadvies.

Wie zelf opzoek wil gaan naar zijn ideale smartphone, kan natuurlijk ook wel wat tips gebruiken. Zo vertelden we je eerder al waarom je geen oude iPhone moet kopen. Vandaag gaan we het hebben over iets dat in het verlengde daarvan ligt: smartphones die lang meegaan.

Smartphone kopen die lang meegaat

Vooral op Androidgebied zijn er nogal wat verschillen in de levensduur van smartphones. En hoewel het natuurlijk altijd lastig is om precies te voorspellen hoe lang een toestel mee zal gaan, zijn er wel aandachtspunten te benoemen.

Wil je een smartphone kopen die lang meegaat, dan hebben we in deze video een aantal tips voor je. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om te letten op de software van een toestel en op hoe populair hij is. Bovendien zijn er sommige merken die een beter imago hebben als het om de levensduur van toestellen gaat dan anderen.

Wie vrij zeker wil weten dat hij een toestel koopt dat lang meegaat, kan bijvoorbeeld bij de nieuwere iPhones, de OnePlus 5T of de Nokia 8 terecht. Maar dat zijn natuurlijk zeker niet de enige aanraders. Check deze video dus snel om zelf een idee te krijgen van welke smartphones lang meegaan.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters