Zo koop je een smartphone die lang meegaat

Wie op zoek is naar een nieuwe smartphone en daar honderden euro’s aan gaat uitgeven, kan natuurlijk het beste kiezen voor een toestel dat lang meegaat. Wil je een smartphone kopen die lang meegaat? In deze video geven we je tips.

Beste smartphones

Tips over de beste smartphones geven we je bij WANT natuurlijk regelmatig. Bijvoorbeeld met video’s waarin we de beste smartphones van een bepaalde prijs behandelen en in onze maandelijkse telekoopwijzer. Daar kun je dus terecht voor specifiek aankoopadvies.

Wie zelf opzoek wil gaan naar zijn ideale smartphone, kan natuurlijk ook wel wat tips gebruiken. Zo vertelden we je eerder al waarom je geen oude iPhone moet kopen. Vandaag gaan we het hebben over iets dat in het verlengde daarvan ligt: smartphones die lang meegaan.

Smartphone kopen die lang meegaat

Vooral op Androidgebied zijn er nogal wat verschillen in de levensduur van smartphones. En hoewel het natuurlijk altijd lastig is om precies te voorspellen hoe lang een toestel mee zal gaan, zijn er wel aandachtspunten te benoemen.

Wil je een smartphone kopen die lang meegaat, dan hebben we in deze video een aantal tips voor je. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om te letten op de software van een toestel en op hoe populair hij is. Bovendien zijn er sommige merken die een beter imago hebben als het om de levensduur van toestellen gaat dan anderen.

Wie vrij zeker wil weten dat hij een toestel koopt dat lang meegaat, kan bijvoorbeeld bij de nieuwere iPhones, de OnePlus 5T of de Nokia 8 terecht. Maar dat zijn natuurlijk zeker niet de enige aanraders. Check deze video dus snel om zelf een idee te krijgen van welke smartphones lang meegaan.

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters