Verbind al je muziekapparatuur met je Sonos-systeem | Sonos Amp preview

Sonos liet tijdens de IFA 2018 een nieuwe versie van zijn versterker zien. Klinkt misschien niet zo spannend, maar dat is het wel. Met de Sonos Amp kun je namelijk al je geluidsapparatuur integreren met je Sonos-systeem. In deze preview hoor je er alles over.

Je vinylcollectie gaat digitaal

Nouja.. Echt digitaal kan een langspeelplaat natuurlijk nooit worden en de muziek van je oude – of nieuwe – platencollectie digitaliseren doet de Sonos Amp ook niet. Maar het apparaat plugt je platenspeler wel in op je Sonos-systeem. Zo kun je dus al je digitaal aangestuurde speakers kennis laten maken met de muziek van je LPs.

Eindelijk slimme speakers

Andersom kan het natuurlijk ook. Als je die mooie oude speakers die je vroeger had staan wilt aansluiten op je Sonos-systeem, hoef je de draadjes alleen maar in de achterkant van je Amp te pluggen. De versterker zorgt er vervolgens voor dat het juiste analoge signaal richting je speakers gaat. Kun je opeens je Spotify Premium-account optimaal benutten in combinatie met die speakers waar je ooit honderden of zelfs duizenden euro’s in geinvesteerd hebt.

Overigens ondersteunt de Sonos Amp ook Apple AirPlay 2, dus iPhonebezitters kunnen nog makkelijker muziek naar hun oude speakerset streamen met het apparaat.

TV aansluiting

Dankzij de HDMI arc-aansluiting kan je de Sonos Amp ook moeiteloos met je televisie koppelen. Kun je meteen het geluid van je televisie over als je Sonos-speakers laten klinken. De Amp is dus kortom een veelzijdig apparaatje.

Wil je wel je TV aansluiten op je Sonos-systeem, maar heb je geen behoefte aan de extra features van de Amp? Of vind je de versterker van €699 simpelweg te duur? Check dan ook eens onze review van de Sonos Beam, waarin we de relatief betaalbare soundbar van Sonos onder de loep nemen.

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters