Sony Xperia Touch hands-on video

We schreven al eerder over de Sony Xperia Touch; een apparaat dat in staat is om touchscreens te projecteren. Inmiddels hebben we de Xperia Touch kunnen uitproberen en in deze Sony Xperia Touch hands-on video presenteren we onze eerste ervaringen ermee.

Een touchscreen op je bureau, aanrechtblad of eettafel. Hoe cool zou dat zijn!? Heel cool, als je het ons vraagt. Met de Xperia Touch die Sony op het Mobile World Congress liet zien wordt het werkelijkheid. De projector kan niet alleen een beeld tot 23 inch groot projecteren, maar maakt dat beeld ook meteen aanraakgevoelig. Bovendien draait het apparaat op Android en kun je er dus gewoon apps op downloaden en mee het internet op.

Sony Xperia Touch ervaringen

Dat wilden wij graag uitproberen. Hoewel het nog even duurt voordat de Xperia Touch deze zomer in de winkels komt, maar op de beursvloer in Barcelona was het futuristische apparaatje al te bewonderen. Tot onze verbazing werkt het helemaal niet verkeerd. Hoewel de aanraakgevoeligheid wat minder is dan die van een normaal touchscreen, kun je wel gewoon probleemloos alles wat je ook op een tablet zou doen op dit geprojecteerde scherm uitvoeren. De Sony Xperia Touch kost wel 1500 euro. Als jouw huis deze zomer in het decor van een science fiction film wilt omtoveren mag je dus wel vast beginnen met sparen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Qualcomm dieptecamera technologie

Qualcomm komt met nieuwe high def dieptecamera’s voor je smartphone lees verder

Smartphone kapot

Het lijkt erop dat toekomstige telefoons zichzelf repareren lees verder

smartphone

Smartphone voorlopig nog koning onder de consumentenelectronica lees verder

smartphone in houder

OM wil duidelijkheid na smartphone in houder-uitspraak lees verder

Android O naadloze updates

Nooit meer opslagproblemen door Android O naadloze updates lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

Beter goed gejat? ‘Samsung Galaxy S9 krijgt iPhone 8-functie’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters