Sony Xperia XA1 Plus videopreview

Sony lost met de iets grotere Xperia XA1 Plus alle problemen die de Xperia XA1 van begin dit jaar had op. Daar staat echter wel een wat hogere prijs tegenover. In deze Sony Xperia XA1 Plus videopreview bekijken we of het toestel de moeite waard is.

Grote middenklasser

De Xperia XA1 Plus is een middenklasser met een vrij groot 5,5-inch scherm. Dat betekent dat ‘ie niet heel erg handzaam is, maar het biedt zeker ook voordelen. Zo heeft de Xperia XA1 Plus een erg grote batterij en zorgt het grotere scherm er natuurlijk voor dat je het toestel prima kunt gebruiken om bijvoorbeeld filmpjes op te kijken.

Los van de grote batterijcapaciteit heeft de smartphone nog een duidelijk pluspunt: de camera. Dat is dezelfde 23-megapixelcamera als we kennen uit bijvoorbeeld de Xperia XZ en Xperia XA1. Een nette camera die vooral erg veel detail kan vastleggen. Mooi meegenomen voor de €350 die de XA1 Plus kost.

Plastic ontwerp

Een misser is wellicht het ontwerp dat helemaal van plastic is, maar dat zal voor lang niet iedereen een probleem zijn. Hetzelfde geldt voor het gebrek aan waterdichtheid en kleine schermranden, hoewel die twee zaken in het middensegment nog lang niet gemeengoed zijn. Een vingerafdrukscanner, die op de Xperia XA1 nog ontbrak, is nu wel gewoon aanwezig. Dat is dus in orde.

De prijs is met €350 misschien iets aan de hoge kant, maar het totaalplaatje van de Sony Xperia XA1 Plus ziet er goed uit. Een serieuze optie voor iedereen die een wat groter toestel uit de middenklasse zoekt. In deze Sony Xperia XA1 Plus videopreview zie je meer over het toestel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
HTC U11 design

HTC komt dit jaar nog met drie smartphones: specificaties opgedoken lees verder

iPhone X inham Android

Deze briljante app brengt gratis de lelijkste feature van iPhone X naar Android lees verder

Huawei logo

Voorkant Huawei Mate 10 gelekt: high-end toestel met dunne schermranden lees verder

Samsung Apple iPhone X geld

Zoveel verdient Samsung aan elke verkochte iPhone X lees verder

Google Pixel XL design taimen

Google Photos code lekt grootste feature Pixel 2 lees verder

Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy Note 8

Eindelijk: je kunt de Bixby-knop van de Samsung Galaxy S8 en Galaxy Note 8 nu uitzetten lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters