Sony Xperia XZ2 videopreview

Sony heeft een nieuwe topsmartphone, en zet daarmee een belangrijke stap in de toekomst. Het oude ontwerp is de laan uit gestuurd en de Sony Xperia XZ2 heeft een modernere behuizing gekregen. In deze Sony Xperia XZ2 preview video zie je alles van het toestel.

Mobile World Congress

WANT is nog altijd live van het Mobile World Congress in Barcelona. ’s Werelds grootste telecombeurs was voor Sony het moment om een nieuwe topsmartphone aan te kondigen. De Xperia XZ2 moet de komende tijd het portfolio van Sony aanvoeren en heeft meteen een klein broertje gekregen in de vorm van de Xperia XZ2 Compact.

De Xperia XZ2 Compact is het onderwerp van een latere video; in dit filmpje richten we ons volledig op de grote variant in de XZ2-serie. Als je alvast een voorproefje van de Sony Xperia XZ2 Compact wilt kun je in de bovenstaande geschreven preview terecht.

Modern ontwerp

Behalve de gebruikelijke update in de specificaties is de grootste verandering van de Sony Xperia XZ2 zijn ontwerp. Met zijn grote 18:9-scherm, relatief kleine randen en glazen voor- en achterkant is de telefoon weer helemaal up-to-date. De vingerafdrukscanner is naar de achterkant verplaatst, draadloos laden is van de partij en natuurlijk is het toestel waterdicht. Het enige dat mist is gezichtsherkenning, maar dat zien we door de vingers.

Fysieke prikkels moeten je meer in het beeld trekken

Op multimediavlak heeft Sony ook het een en ander aangepast. De stereospeakers aan de voorkant zijn luider en beter geworden en het toestel kan nu meetrillen met een video. Die fysieke prikkels moeten je meer in het beeld trekken. De camera is in de basis hetzelfde, maar super slow-motion filmen kan nu in full HD-resolutie. Een leuke upgrade.

De Sony Xperia XZ2 zal €799 gaan kosten. In deze video bespreken we uitgebreid of hij dat waard is.

LG G7 ThinQ

Officiële renders tonen LG G7 ThinQ van alle kanten lees verder

Samsung Galaxy X

Nieuwe details rondom opvouwbare Samsung Galaxy X lees verder

De Samsung Galaxy A6 Plus

Dit zijn de Samsung Galaxy A6 en Galaxy A6 Plus lees verder

Apple iPhone 5s

‘iOS 12 werkt ook nog op iPhone 5s’ lees verder

iPhone SE (voorloper iPhone SE 2)

We hebben goed en slecht nieuws over de iPhone SE 2 lees verder

iPhone X

iPhone X is winstgevender dan alle Android toestellen bij elkaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters