Sony Xperia XZs hands-on video

Een van de meer low-profile aankondigingen van Sony op het MWC 2017 was die van de Xperia XZs. Toch is het zeker geen oninteressant toestel, en in deze Sony Xperia XZs hands-on video zie je er meer over.

Specificaties

De Sony Xperia XZs is eigenlijk een vrij kleine update tegenover de inmiddels bekende Xperia XZ. De net aangekondigde Xperia XZs heeft net als zijn broer een Snapdragon 820 onder de motorkap zitten, die dit keer gekoppeld is aan 4GB werkgeheugen. Het toestel is wederom stof- en spatwaterdicht, en heeft het een vingerafdrukscanner. Het scherm heeft nog altijd een formaat van 5,2 inch en een full HD-resolutie.

Camera

De camera was een groot topic van de presentatie van de Sony Xpreria XZs. Die is namelijk helemaal vernieuwd en is hetzelfde als in de Xperia XZ Premium. Dat wil zeggen dat de Xperia XZs een 19-megapixelcamera met Motion Eye-technologie heeft. Die techniek zorgt voor veel meer ruimte om data te verwerken in de camera en dat resulteert onder andere in de mogelijkheid om 960fps super slow-motion video’s te maken. En dat is tof. Heel tof.

Kleine update

 

Alles bij elkaar is de Xperia XZs dus vooral een kleine update van de Xperia XZ. De smartphone is dan ook niet bedoeld als het nieuwe topmodel van Sony, maar meer als een soort warmhoudertje. Sony zegt dat het vooral voor de Japanse markt belangrijk is om regelmatig een nieuwe high-endtelefoon uit te brengen. Dat we daar in Europa van kunnen meegenieten met deze Xperia XZs is dan vooral mooi meegenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Walther -

    Nu de xzs op de Nederlandse markt verschenen is. Wanneer gaan jullie hem onderhanden nemen. In een video. Ben met name benieuwd hoe hij het op fotogeniek doet tegenover de Samsung s7 en s8

productielijn iPhone 8

Video laat voor het eerst ooit iPhone 8 productielijn zien lees verder

Prestaties gemeten: Samsung Galaxy Note 8 gaat dik over iPhone 7 heen lees verder

Samsung Galaxy Note 8 teaser

Samsung geeft in teaser subtiele sneer naar Apple lees verder

Moto Z2 familie

Moto Z2 Force heeft ook last van jelly scrolling lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Galaxy Note 8 met Exynos chipset krijgt hogere benchmark score dan Snapdragon versie lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters