Sony Xperia Z3+ videoreview

De Sony Xperia Z3+ is het nieuwe paradepaardje van smartphonefabrikant Sony. Het is een kleine update van de Xperia Z3 en in deze videoreview kijken we of die de moeite waard is.

Dat Sony niet heel veel aangepast heeft aan de Xperia Z3 om tot zijn nieuwe vlaggenschip te komen is duidelijk, dus dat heeft men maar meteen in de naam verwerkt. De belangrijkste veranderingen zijn het ontwerp dat iets dunner en lichter geworden is, het verdwijnen van het klepje over de usb-poort en de nieuwe Snapdragon 810-processor. Daarnaast heeft de Xperia Z3+ een verbeterde selfiecamera met een resolutie van 5 megapixel en is de opslagruimte gegroeid naar 32GB. De rest van de specificaties, zoals de 20,7-megapixelcamera en het 5,2 inch grote full HD-scherm, zijn hetzelfde gebleven. Natuurlijk is de Xperia Z3+ nog steeds waterdicht, en dat is binnen de high-endmarkt behoorlijk uniek. De accu van deze smartphone heeft een capaciteit van 2930mAh, iets minder dan bij de Xperia Z3. Maar het moet nog steeds genoeg zijn voor twee dagen gebruik volgens Sony.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Andre. -

    goede review ik had alleen wel verwacht dat er gepraat zou worden over het magnetisch kunnen opladen,dit kon namelijk wel bij de Z3 en deze Z3+ is hier niet meer van voorzien. Ben benieuwd of de geruchten over een nieuwe lijn namelijk de S lijn waar zijn. S60 en S70.

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-end smartphones van dit najaar lees verder

The Machines AR game

Deze drie iOS 11 features zouden we ook graag bij Android zien lees verder

Apple vs Android

Android toestellen vertonen twee keer zo vaak kuren als iPhones lees verder

Nokia 8 meerdere toestellen

HMD Global bevestigt: alle nieuwe Nokia smartphones krijgen Android Oreo lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters