Sony Xperia Z3+ videoreview

De Sony Xperia Z3+ is het nieuwe paradepaardje van smartphonefabrikant Sony. Het is een kleine update van de Xperia Z3 en in deze videoreview kijken we of die de moeite waard is.

Dat Sony niet heel veel aangepast heeft aan de Xperia Z3 om tot zijn nieuwe vlaggenschip te komen is duidelijk, dus dat heeft men maar meteen in de naam verwerkt. De belangrijkste veranderingen zijn het ontwerp dat iets dunner en lichter geworden is, het verdwijnen van het klepje over de usb-poort en de nieuwe Snapdragon 810-processor. Daarnaast heeft de Xperia Z3+ een verbeterde selfiecamera met een resolutie van 5 megapixel en is de opslagruimte gegroeid naar 32GB. De rest van de specificaties, zoals de 20,7-megapixelcamera en het 5,2 inch grote full HD-scherm, zijn hetzelfde gebleven. Natuurlijk is de Xperia Z3+ nog steeds waterdicht, en dat is binnen de high-endmarkt behoorlijk uniek. De accu van deze smartphone heeft een capaciteit van 2930mAh, iets minder dan bij de Xperia Z3. Maar het moet nog steeds genoeg zijn voor twee dagen gebruik volgens Sony.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Andre. -

    goede review ik had alleen wel verwacht dat er gepraat zou worden over het magnetisch kunnen opladen,dit kon namelijk wel bij de Z3 en deze Z3+ is hier niet meer van voorzien. Ben benieuwd of de geruchten over een nieuwe lijn namelijk de S lijn waar zijn. S60 en S70.

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Android P 9.0

‘Android P 9.0 omarmt notch en redesign moet iPhone-gebruikers overhalen’ 🔥 lees verder

Samsung heeft eindelijk zijn belabberde emoji gefixt lees verder

Smartphones samsung IDC vlaggenschepen smartphonemarkt phoneswap

Zo maak je je Android toestel net zo snel als een iPhone lees verder

OnePlus 5T review design

Contacten van oude naar nieuwe Android smartphone overzetten: zo werkt het lees verder

Android Oreo

Slechts 1.1 procent van Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters