Sony Xperia Z3+ videoreview

De Sony Xperia Z3+ is het nieuwe paradepaardje van smartphonefabrikant Sony. Het is een kleine update van de Xperia Z3 en in deze videoreview kijken we of die de moeite waard is.

Dat Sony niet heel veel aangepast heeft aan de Xperia Z3 om tot zijn nieuwe vlaggenschip te komen is duidelijk, dus dat heeft men maar meteen in de naam verwerkt. De belangrijkste veranderingen zijn het ontwerp dat iets dunner en lichter geworden is, het verdwijnen van het klepje over de usb-poort en de nieuwe Snapdragon 810-processor. Daarnaast heeft de Xperia Z3+ een verbeterde selfiecamera met een resolutie van 5 megapixel en is de opslagruimte gegroeid naar 32GB. De rest van de specificaties, zoals de 20,7-megapixelcamera en het 5,2 inch grote full HD-scherm, zijn hetzelfde gebleven. Natuurlijk is de Xperia Z3+ nog steeds waterdicht, en dat is binnen de high-endmarkt behoorlijk uniek. De accu van deze smartphone heeft een capaciteit van 2930mAh, iets minder dan bij de Xperia Z3. Maar het moet nog steeds genoeg zijn voor twee dagen gebruik volgens Sony.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Andre. -

    goede review ik had alleen wel verwacht dat er gepraat zou worden over het magnetisch kunnen opladen,dit kon namelijk wel bij de Z3 en deze Z3+ is hier niet meer van voorzien. Ben benieuwd of de geruchten over een nieuwe lijn namelijk de S lijn waar zijn. S60 en S70.

Android O naadloze updates

Nooit meer opslagproblemen door Android O naadloze updates lees verder

Android O Developer Preview 2

Wordt Android O al volgende week uitgerold naar deze smartphones? lees verder

Android O Android Octopus

Heeft Google onthuld waar Android O voor staat met nieuwe easter egg? lees verder

Android Oreo Google I/O

Android O: acht onmisbare features om naar uit te kijken lees verder

Android O

Poll: op welke versie van Android draait jouw smartphone? lees verder

Telecomawards

Deze onmisbare features hebben Android en iOS (nog) niet van elkaar gejat lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters