Sony Xperia Z3+ vs HTC One M9

De HTC One M9 en sony Xperia Z3+ zijn de vlaggenschipdevices van HTC en Sony voor het jaar 2015. Maar welke moet je kiezen? In deze video vergelijken wij beide voor jou.

De One M9 en Z3+ verschillen voornamelijk van elkaar in design en software. Waar de one M9 een volledige aluminium behuizing heeft, heeft de Xperia Z3+ alleen een aluminium bezel maar dan wel weer een glazen voor- en achterkant. Op softwaregebied heeft HTC hun Sense-skin over Android Lollipop gezet en Sony de Xperia-skin. Beide zijn aangenaam te gebruiken, alleen merk je dat bij HTC de focus meer ligt op het gebruiksgemak. Sony heeft dan weer als voordeel dat ze dichter bij stock android zitten. Verschillen zitten er ook op de camera, die op de Z3+ toch wel iets beter is.
In deze video vergelijken dit en nog veel meer van beide smartphones.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Bart Ceuleers -

  Laten we nu eens even overlopen, de iPhone werd afgekraakt omdat de batterij te snel leeg was, hij (te) warm werd, hij ontplofte zelfs😃, altijd met de namaak Lightningkabels maar soit,voor de prijs is ook geen voordeel een high end smartphone van een ander merk te kopen, integendeel bij sommigen. Nu enige jaren na datum hebben de vlaggenschepen van 2 concurrenten deze (ongemakken, mankementen) maar het is niet zo storend, komaan hé zeg. Ik heb een iPhone 6 64Gb en speel toevallig Real Racing 3 en van warm worden of het trager opstarten heb ik nog niets mogen ondervinden. Android begint stilaan zijn limieten bereikt te hebben vrees ik daar waar Apple nog hopen speling heeft, iOS is nu eenmaal veel lichter en ik hoop dat Android eens gaat nadenken over wat ze gaan doen want er gaan er zich met de tijd meer en meer toestellen aanbieden voor reparatie onder garantie en wie gaat daar niet blij mee zijn? De merken die op Android draaien. Het word hoog tijd dat iOS en Android concurrentie krijgen, Windows wil ik (nog) niet vermelden als concurrentie. Daar waar Android vroeger commentaar op leverde falen ze zelf nu.

  1. iRobot -

   "Laten we nu eens even overlopen, de iPhone werd afgekraakt omdat de batterij te snel leeg was, hij (te) warm werd, hij ontplofte zelfs"
   Vergeet de belachelijk hoge prijs niet met niet in verhouding staande specs. 🙂
   Lijken me stuk voor stuk goeie redenen om een toestel af te kraken 🙂

   " Daar waar Android vroeger commentaar op leverde falen ze zelf nu."
   Hehehe, lekker generaliserend. Wie zijn "ze" dan vraag ik me af. Dus als ik het goed begrijp ga jij tig toestellen op 1 hoop gooien en die zien als "Android" die gebreken vertoont?. Terwijl natuurlijk Qualcomm enorm uit de bocht is gevlogen met zijn snapdragon 810 en toestellen als de M9 en Z3+, die te vroeg met deze 810 de markt op gegaan zijn, de dupe zijn geworden.

   Voor deze toestellen is er een revisie van de 810, v2.1. Het was fijn geweest als AAP deze toestellen ter vergelijking genomen had.

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung bevestigt uitroldatum Android Oreo voor Samsung Galaxy S8 lees verder

Social Media

Zo helpt autofill in Android Oreo je om makkelijk overal in te loggen lees verder

iOS 12 en Android 9.0 krijgen zeer innovatieve feature: omkeerbare emoji 😱 lees verder

Samsung Galaxy S8

‘Deze Samsung Galaxy smartphones krijgen Android 8.0 Oreo’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters