Telekoopwijzer oktober 2016 video

In onze telekoopwijzer bespreken we maandelijks de beste telefoons die je op dit moment kunt kopen. Dat doen we in alle prijsklassen; dit keer voor de maand oktober 2016. In de onderstaande video van de telekoopwijzer oktober 2016 zie je de highlights van de geschreven koopwijzer.

Highlights

Een lijst met álle beste kopen in de smartphonemarkt hebben we in geschreven vorm op onze website staan en kun je hier vinden. In deze video bespreken we de meest interessante nieuwe toevoegingen aan de lijst en de toestellen die erg goed in de smaak vallen bij onze redactie. De highlights van de geschreven lijst, dus. Maar dan gepresenteerd in een filmpje van een paar minuten dat leuker is om naar te kijken.

Beste toestellen

Een aantal van de beste toestellen deze maand zijn onder andere de Samsung Galaxy S7, Apple iPhone 7, Honor 8 en OnePlus 3. Allevier interessante apparaten die binnen hun prijsklasse een bijzonder goede score neerzetten. Vooral de Honor 8 en OnePlus 3 vallen op wat dat betreft: beide toestellen zijn met €400 een stuk goedkoper dan een hedendaagse high-endtelefoon, maar presteren toch bijna net zo goed. Natuurlijk zijn de échte toppers net wat beter op een aantal vlakken, maar de verschillen zijn opvallend klein. Dat bereiken Honor en OnePlus door weinig geld in sales en marketing te steken en hun smartphones alleen online te verkopen.

Deze en meer smartphones komen langs in de video, natuurlijk inclusief een uitleg waarom ze de moeite waard zijn. Veel kijkplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters