Telekoopwijzer oktober 2016 video

In onze telekoopwijzer bespreken we maandelijks de beste telefoons die je op dit moment kunt kopen. Dat doen we in alle prijsklassen; dit keer voor de maand oktober 2016. In de onderstaande video van de telekoopwijzer oktober 2016 zie je de highlights van de geschreven koopwijzer.

Highlights

Een lijst met álle beste kopen in de smartphonemarkt hebben we in geschreven vorm op onze website staan en kun je hier vinden. In deze video bespreken we de meest interessante nieuwe toevoegingen aan de lijst en de toestellen die erg goed in de smaak vallen bij onze redactie. De highlights van de geschreven lijst, dus. Maar dan gepresenteerd in een filmpje van een paar minuten dat leuker is om naar te kijken.

Beste toestellen

Een aantal van de beste toestellen deze maand zijn onder andere de Samsung Galaxy S7, Apple iPhone 7, Honor 8 en OnePlus 3. Allevier interessante apparaten die binnen hun prijsklasse een bijzonder goede score neerzetten. Vooral de Honor 8 en OnePlus 3 vallen op wat dat betreft: beide toestellen zijn met €400 een stuk goedkoper dan een hedendaagse high-endtelefoon, maar presteren toch bijna net zo goed. Natuurlijk zijn de échte toppers net wat beter op een aantal vlakken, maar de verschillen zijn opvallend klein. Dat bereiken Honor en OnePlus door weinig geld in sales en marketing te steken en hun smartphones alleen online te verkopen.

Deze en meer smartphones komen langs in de video, natuurlijk inclusief een uitleg waarom ze de moeite waard zijn. Veel kijkplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Huawei opvouwbare smartphone

Huawei onthult verrassende plannen voor opvouwbare smartphone lees verder

Apple iPhone 8 Plus review design

Deze negen verborgen iPhone 8 features moet je nog ontdekken lees verder

Google Pixel 2 Pixel 2 XL

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL krijgen lovende recensies, behalve op een vlak lees verder

OnePlus 5 CEO

‘Gelekte renders tonen de OnePlus 5T: nieuw design’ lees verder

Huawei zet stappen om Apple voor goed in te gaan halen lees verder

Apple Store

Volgend jaar hoef je geen iPhone X meer te kopen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters