Telekoopwijzer: smartphone mei 2016

Nieuwe maand, nieuwe Telekoopwijzer. Ditmaal de Telekoopwijzer voor de maand mei!

Low-budget

Zoals vorige maand, is de Wiko Fever 4G de interessantste optie als je op zoek bent naar een goede smartphone voor weinig geld. Het toestel heeft een mooi, plastic ontwerp met verwijderbare achterkant en een aluminium rand. Als extraatje heeft Wiko de smartphone voorzien van fluorescerende randen die een klein beetje oplichten in het donker, wat zorgt voor een leuk effect. Vooraan het toestel vind je een 5,2-inch groot full HD-scherm terug dat kleuren mooi weergeeft. Intern is het toestel voorzien van een 1,3GHz-octacoreprocessor met 3GB werkgeheugen wat resulteert in goede prestaties.

Snapdragon 810

Smartphones met een Snapdragon 810-processor worden alsmaar goedkoper, wat deze toestellen nog interessanter maakt. Zo heb je bijvoorbeeld de LG G Flex 2, dat je al kunt kopen voor €260 maar wel voorzien is van een Snapdragon 810-octacoreprocessor met 3GB werkgeheugen. Zoals te verwachten, presteert het toestel hierdoor heel goed. Al moet je wel even in gedachten houden dat de Snapdragon 810 nog altijd een beetje last heeft van overhittingsproblemen. Verder heeft de smartphone een 5,5-inch groot full HD-scherm. Wat het toestel zo interessant maakt, is wat je kunt afleiden uit zijn naam. LG heeft de G Flex 2 een gebogen scherm gegeven, wat er erg cool uitziet. Ook is de smartphone lichtjes plooibaar, wat betekent dat je hem zonder problemen zou kunnen platdrukken. Mocht je dit zelf uitproberen, is het wel op eigen risico.

Beste smartphone

Natuurlijk kon de beste smartphone die je momenteel kunt kopen niet ontbreken in onze lijst. Het toestel waarover we het hebben is de Samsung Galaxy S7. Samsung heeft de Galaxy S7 voorzien van een glazen ontwerp met aluminium rand dat gebaseerd is op dat van zijn voorganger. Extra bij dit ontwerp is dat de smartphone waterdicht is geworden, en voorzien van een poortje voor je micro sd-kaart om zo makkelijk en goedkoop het interne geheugen van de smartphone uit te breiden.

Welke toestellen we je verder nog zouden aanraden, kom je te weten in onderstaande video. Mocht je toch niet helemaal overtuigd zijn over de toestellen die we hebben besproken, kun je ook altijd terecht bij onze geschreven Telekoopwijzer waar je nog meer interessante toestellen kunt vinden.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters