Telekoopwijzer smartphones: februari 2016

Voor iedereen die op zoek is naar de beste nieuwe smartphone heeft All About Phones maandelijks de Telekoopwijzer. In deze video vertellen we je wat de beste smartphones zijn van de maand februari 2016.

Omdat februari de maand is waarin MWC wordt gehouden, kun je veel nieuwe toestellen verwachten in onze volgende Telekoopwijzer. Maar dit heeft ons niet tegengehouden om een lijst met de beste toestellen die je nu kunt kopen te maken, al zijn er niet super veel nieuwe toevoegingen in deze lijst vergeleken met vorige maand. De Wiko Fever 4G blijft met zijn €200 prijskaartje, goede prestaties en mooi ontwerp naar onze mening de topper in het lage segment. Voor een echt goede budgettopper kun je het best gaan voor de 105 euro dure Microsoft Lumia 550. Deze smartphone loopt op Windows 10 Mobile en is voorzien van de juiste hardware zodat hij je zonder problemen dagelijkse dingen laat doen. De betaalbare mid-rangers in deze video zijn de Google Nexus 5X by LG, OnePlus X en Motorola Moto X Play. Alle drie de toestellen lopen op een (bijna-) stock versie van Android, maar hebben een compleet verschillend ontwerp en ook erg uiteenlopende specificaties. Wat de drie toestellen wel gemeenschappelijk hebben is dat goed presteren, waardoor het aangenaam is om elk van hun te gebruiken. Verder hebben we nog de Samsung Galaxy S6 Edge + en Google Nexus 6P by Huawei in deze lijst gezet als goede high-end phablets. Zowel de S6 Edge + als de Nexus 6P zijn voorzien van een mooi, premium ontwerp, erg goede specificaties en een vingerafdrukscanner.

Nog meer smartphones

Ben je niet helemaal overtuigd van deze smartphones, dan kun je altijd eens een kijkje gaan nemen naar onze volledige, geschreven Telekoopwijzer. Hier zal je nog meer smartphones vinden samen met een korte bescrhijving van het toestel en een prijs die altijd up-to-date is.

iPhone SE 2

De headphone jack leeft voort: Is dit de iPhone SE 2? lees verder

Apple iPhone X

Apple overweegt ‘simpelere’ namen voor nieuwe iPhones lees verder

Oppo F7

Oppo lanceert F7 smartphone als persoonlijke beauty assisistent lees verder

OnePlus 6

Gelekte foto toont OnePlus 6 met scherm aan lees verder

OnePlus 6 wit

Witte variant OnePlus 6 in vol ornaat gelekt lees verder

iPhone X met OLED display

‘iPhone X is dood en wordt niet meer geproduceerd’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters