Telekoopwijzer smartphones juli 2014 video

In de Telekoopwijzer smartphones bespreken we iedere maand de beste smartphones op de markt. Ook in juli is het weer tijd voor een nieuwe koopwijzer.

Deze maand is onze koopwijzervideo enigszins veranderd. In plaats van de hele lijst door te nemen, bespreken we nu alleen de highlights van de lijst. Toestellen die een erg goede deal zijn, gewoon het beste toestel op de markt zijn of om een andere reden opvallen in de lijst dus. De Sony Xperia Z2 bijvoorbeeld, die we deze maand allround als beste smartphone waarderen. Of het goedkope duo van Motorola dat veel waar voor je geld biedt in de prijsklasse tussen de €100 en €200. Voor een gedetailleerde kijk op de huidige smartphonemarkt kun je natuurlijk nog steeds terecht in de geschreven versie van onze koopwijzer. Die kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Dominick -

   De Moto G heeft een beter scherm en is wat sneller, de G2 mini heeft een betere camera en wat meer extra functies. Ik zou persoonlijk toch voor de Moto G gaan.

  1. Quasimodo -

   De kracht van Phoneblocks is juist dat je op basis van blocks zelf grotendeels de specs kunt bepalen. Dus een zinnig antwoord is niet te geven op deze vraag.

   1. Danijel -

    Eerst even afwachten denk ik wat we daadwerkelijk van Phoneblocks kunnen gaan verwachten. Nu nog iets te vroeg voor om daar een conclusie over te trekken..

Apple vs Android

Android toestellen vertonen twee keer zo vaak kuren als iPhones lees verder

Nokia 8 meerdere toestellen

HMD Global bevestigt: alle nieuwe Nokia smartphones krijgen Android Oreo lees verder

Back to school: dit zijn de beste budget smartphones van het moment lees verder

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

HTC Android Oreo

Deze HTC-telefoons krijgen een update naar Android Oreo lees verder

Android 8.0 Oreo

Android 8.0 Oreo: 15 nieuwe features die je niet mag missen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters