Telekoopwijzer smartphones mei 2015 – video

Tijd voor een nieuwe telekoopwijzer-video van All About Phones. De maand mei is inmiddels begonnen en ook deze maand hebben we weer de beste deals in de smartphonemarkt voor je op een rijtje gezet.

Deze video bespreekt de highlights van de volledige lijst, die je in uitgeschreven vorm hier kunt vinden. Toestellen die nieuw zijn in de lijst of die gewoon de beste deals in hun klasse zijn komen in de video terug. Nieuws was er deze maand vooral in de phabletcategorie, met drie nieuwe binnenkomers. De Microsoft Lumia 640 XL, Honor 4X en Sony Xperia Z Ultra maken het lagere middensegment onveilig met hun grote schermen en prima specificaties. Verder opmerkelijk is de komst van de Galaxy S6 van Samsung, die waarschijnlijk de komende tijd nog wel even de beste smartphone op de markt zal blijven. In de pre-ordercategorie zit een ander interessant toestel: de LG G4. Die is net aangekondigd en belooft ook een goede smartphone te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Mauricio Metiary -

    Beste Dominick, ik ben benieuwd waarom jij denkt dat de LG G4 (mogelijk) geen beter smartphone gaat worden dan de Galaxy S6 (Edge). Zelf heb ik de Edge en ik vind het een geweldig toestel. Echter zie ik niet direct een reden om te denken dat de LG G4 minder is. De mogelijke pluspunten van de G4 tov de S6 zijn in ieder geval de verwisselbare accu en de mogelijkheid om het geheugen uit te breiden. Mogelijk gaat de accu langer mee maar reviews zullen dit uitwijzen, deze is in ieder geval groter. Verder is de kans groot dat de camera er goed is en het design is toch een persoonlijk dingetje. Op papier is de processor van de S6 (Edge) wel sneller maar merk je daar in de praktijk veel van? Denk het niet.Het scherm is van de S6 Edge denk ik wel wat minder maar verder zie op het eerste gezicht niet veel minpunten ten opzichte van de S6/Edge.

    1. Dominick -

      De processor in de S6 is in ieder geval duidelijk krachtiger. Hoe dat in de praktijk uitpakt is afwachten, maar ik verwacht wel dat je het (zeker over een jaar of twee) met het draaien van zwaardere apps en multitasken merkt. Hoewel ik ze nog goed naast elkaar moet leggen is mijn eerste indruk dat het scherm van de S6 ook beter is en voor wat betreft de camera is het meestal zo geweest dat Samsung beter is. Is natuurlijk geen garantie dat dat nu ook zo is, maar de camera van de S6 is in ieder geval ijzersterk en ik verwacht niet dat LG daar overheen kan. Daarnaast heeft Samsung vooral met de vingerafdrukscanner in mijn ogen een nuttige extra. De accu van de LG zal inderdaad potentieel langer meegaan, hoewel dat zal moeten blijken. Dat hij verwisselbaar is en het geheugen uitbreidbaar is zeker een voordeel, maar ik verwacht dat het totaalplaatje van de S6 toch beter zal zijn.

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Android P 9.0

‘Android P 9.0 omarmt notch en redesign moet iPhone-gebruikers overhalen’ 🔥 lees verder

Samsung heeft eindelijk zijn belabberde emoji gefixt lees verder

Smartphones samsung IDC vlaggenschepen smartphonemarkt phoneswap

Zo maak je je Android toestel net zo snel als een iPhone lees verder

OnePlus 5T review design

Contacten van oude naar nieuwe Android smartphone overzetten: zo werkt het lees verder

Android Oreo

Slechts 1.1 procent van Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters