Telekoopwijzer smartphones oktober 2014 video

Het is weer tijd voor een nieuwe Telekoopwijzer van All About Phones. Dit keer bespreken we de beste smartphones op de markt in oktober 2014.

In deze video komen de highlights van onze geschreven lijst langs, bijvoorbeeld de beste smartphone op het moment en de leukste aankondigingen van de IFA. Die beurs heeft een duidelijke stempel gedrukt op de lijst: de eerste toestellen die daar bekend gemaakt werden zijn inmiddels de lijst binnengedruppeld en in de pre-order categorie bespreken we de leukste aankondigingen uit Berlijn.

In deze video komende volgende toestellen langs: de Moto E, Moto G 4G en Moto G 2014 als goede goedkope smartphones; de Sony Xperia Z3 en Xperia Z3 Compact als beste Androidtelefons; de LG G2 en Huawei Ascend G750 als toestellen met goede prijs-kwaliteitverhouding; de iPhone 6 en iPhone 6 Plus als nieuwe smartphones met een goede gebruikservaring en de Samsung Galaxy Note 4 en Motorola Moto X 2014 als interessantste smartphones van de IFA.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Dominick -

   Hebben we geen ervaring mee, dus kunnen we hem ook niet zomaar aanraden. Bij sommige toestellen van bekende fabrikanten doen we dat nog weleens omdat je dan wel weet dat het goed zit, maar deze fabrikant hebben we überhaupt geen ervaring mee.

 1. silvester -

  Altijd handig deze telekoopwijzer. Aan de hand van jullie reviews twijfel ik tussen de Huawei Ascend P7, de Sony Xperia Z1 compact of de LG G2. Terzijde: geen scherm-formaat voorkeur en ook geen fabrikant voorkeur. Wil gewoon de meeste 'bang for my bucks' oftewel; beste prijs-kwaliteit verhouding?! Welke gaat het 2 jaar lang uithouden i.c.m. een nieuw abonnement? Alvast bedankt en blijf vooral zo doorgaan!

  1. Quasimodo -

   Ik zelf zou voor de P7 gaan. Niet alleen omdat het echt een heel mooi toestel is maar omdat het geheugen uitbreidbaar is iets wat de G2 niet heeft.
   De Z1 vind ik persoonlijk wat minder aanspreken vanwege het scherm en hij is toch nog 4 tientjes duurder dan de P7 en G2.

   1. silvester -

    Ja dat gebrek uitbreidbare geheugen is wel een gemis! Maar prijzen zijn gelijk icm een ben-abonnement. P7 blijft wel eens hangen volgens jullie review, is de Z1 niet sterker qua hardware?

   2. Dominick -

    De Z1 Compact is zeer zeker sterker en zou ik ook zeker boven de P7 verkiezen. Het scherm waar Shogun het over heeft snap ik niet zo, los van het formaat dan maar dat maakt voor jou dus niet zoveel uit. Ander voordeel van de Z1 Compact tegenover de P7 is de camera. Ik zou persoonlijk vooral vanwege het schermformaat eerder voor de G2 gaan, maar als het uitbreidbare geheugen een issue is is de Z1 Compact een prima alternatief.

   3. Quasimodo -

    mmh…ik heb over het woordje 'compact' heen gelezen. Ik was in de veronderstelling dat het over de gewone Z1 ging omdat deze meer in het rijtje past.
    Neemt niet weg dat 16GB voor mij een no-go is en 4.3" ook. Dus de P7 zou mijn persoonlijke voorkeur hebben.

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Android P 9.0

‘Android P 9.0 omarmt notch en redesign moet iPhone-gebruikers overhalen’ 🔥 lees verder

Samsung heeft eindelijk zijn belabberde emoji gefixt lees verder

Smartphones samsung IDC vlaggenschepen smartphonemarkt phoneswap

Zo maak je je Android toestel net zo snel als een iPhone lees verder

OnePlus 5T review design

Contacten van oude naar nieuwe Android smartphone overzetten: zo werkt het lees verder

Android Oreo

Slechts 1.1 procent van Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters