Dit zijn de beste smartphones van augustus 2017 – Telekoopwijzer video

In onze telekoopwijzer bespreken we maandelijks de beste smartphones van het moment. Dat doen we in drie prijscategorieën, die de hele smartphonemarkt beslaan. In de onderstaande telekoopwijzer video van de maand augustus 2017 zie je meest interessante toestellen die deze maand in de lijst staan.

Highlights

Om de telekoopwijzer video een beetje interessant te houden, bespreken we alleen opvallende toestellen uit de lijst. Dat zijn bijvoorbeeld de beste smartphones die nieuw toegevoegd zijn aan de lijst, smartphones die een prijsverlaging hebben ondergaan of smartphones die zó goed zijn dat we ze gewoon nog even willen uitlichten. De highlights van de geschreven lijst, dus. Maar dan gepresenteerd in een strak filmpje van een paar minuten. Lekker!

Een lijst met álle kooptips in de smartphonemarkt hebben we in geschreven vorm op onze website staan en kun je hier vinden.

High-endtelefoons voor weinig

Veel nieuwe smartphones zijn er deze maand niet te bekennen in de koopwijzer. Alle toestellen van begin dit jaar zijn al lang en breed verkrijgbaar en over een maandje worden alle smartphones voor het najaar gepresenteerd. Dat betekend dat de afgelopen maand vooral in het teken stond van dalende prijzen.

Zodoende kun je nu voor €370 een Motorola Moto Z kopen; een telefoon die nog geen jaar geleden uitkwam als toptoestel van Motorola. Prima deal! Nog zo’n goede deal is de LG G6, die nog steeds aan de top van LG’s smartphonelijn staat. Voor €490 haal je met de G6 een moderne smartphone met groot display en dubbele camera in huis.

Ook in andere regionen van de markt zijn de prijzen verlaagd. Voor nog geen €150 heb je deze maand al een opvallend uitgebreide en goede telefoon te pakken in de vorm van de Wileyfox Swift 2. En de beste smartphones van het moment gaan momenteel voor zo’n €100 tot €200 minder dan hun oorspronkelijke prijs over de toonbank. Toch mooi meegenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Mauricio -

  Valt me op dat jullie opvallend weinig aandacht besteden over de Honor 9 terwijl jullie over de 8 zo lovend zijn geweest. Is daar een reden voor? Prijs kwaliteit verhouding lijkt me dit echt wel een toestel dat in dit rijtje thuishoort.

 2. Bart Ceuleers -

  De beste smartphones van het moment, dat kan je niet als bedrijf of infosite geven want niet iedereen heeft dezelfde eisen en kan je nooit zeggen, dat is de beste en dat is de slechtste. Je kan hoogsten info geven van het toestel en zijn specs, meer niet sorry. Dan heb je nog eens de verschillende Os die er zijn.

 3. Wessel -

  Komt er ook binnenkort een artikel over de Lg x power. Want ik heb hem zelf ook en zal graag willen dat deze smartphone effe wat populairder word. Het is een mooie en stijlvolle smartphone werkt goed en er zit een goede camera bij.

 4. Anton Schuurmans -

  Wat mij betreft hoort de Lenovo P2 ook in dit rijtje. 4GB Ram en 32GB Rom, 2GHZ processorsnelheid, 5,5 inch HD amoledscherm, en een accu van 5100 mAh voor € 300,- lijkt ook op een behoorlijk goede deal voor dat geld. Wanneer reviewen jullie deze telefoon?

  1. Dominick Viëtor -

   Zeker een kanshebber inderdaad. Alleen hij was bij het samenstellen van de lijst nog niet verkrijgbaar en we hebben er nog geen ervaring mee. Maar hij is deze week binnengekomen, dus daar gaat verandering in komen 🙂

Samsung Galaxy Note 8

Grootte vergeleken: Samsung Galaxy Note 8 naast iPhone 7 Plus, Galaxy S8 en meer! lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 onthuld: alles wat je moet weten lees verder

HTC Android Oreo

Deze HTC-telefoons krijgen een update naar Android Oreo lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Volg de onthulling van de Samsung Galaxy Note 8 hier live! lees verder

Android 8.0 Oreo

Android 8.0 Oreo: 15 nieuwe features die je niet mag missen lees verder

Android 8.0 Oreo

Android Oreo is er! Maar wanneer krijg je het daadwerkelijk op je toestel? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters