Dit zijn de beste smartphones van oktober 2017 – Telekoopwijzer video

In onze telekoopwijzer bespreken we maandelijks de beste smartphones. Dat doen we in drie prijscategorieën, die de hele smartphonemarkt beslaan. In de onderstaande telekoopwijzer video van de maand oktober 2017 zie je meest interessante toestellen die deze maand in de lijst staan.

Highlights

Om de telekoopwijzer video een beetje interessant te houden, bespreken we alleen opvallende toestellen uit de lijst. Dat zijn bijvoorbeeld de beste smartphones die nieuw toegevoegd zijn aan de lijst, smartphones die een prijsverlaging hebben ondergaan of smartphones die zó goed zijn dat we ze gewoon nog even willen uitlichten. De highlights van de geschreven lijst, dus. Maar dan gepresenteerd in een strak filmpje van een paar minuten. Lekker!

Een lijst met álle kooptips in de smartphonemarkt hebben we in geschreven vorm op onze website staan en kun je hier vinden.

Prijsverlagingen en nieuwe toestellen

Het najaar is traditioneel een druk moment op de smartphonemarkt. Een flink aantal nieuwe belangrijke toestellen is al geïntroduceerd; deels komen die smartphone ook in de koopwijzer terecht. Denk bijvoorbeeld aan de Apple iPhone 8 Plus. Andere toestellen, zoals de Huawei Mate 10 en de Google Pixel 2, moeten nog aangekondigd worden. Ook de komende maanden is er dus voldoende te beleven.

Verder hebben we deze maand een aantal belangrijke prijswijzigingen gezien. De Motorola Moto G5 zakte bijvoorbeeld stevig en hetzelfde gold voor de Samsung Galaxy J5 2017. Die laatste is daarom in de telekoopwijzer terecht gekomen.

Benieuwd naar alle wijzigingen deze maand? Check dan de geschreven telekoopwijzer van WANT op deze pagina.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Koen -

  Beste lezer,

  Op dit moment ben ik in het bezit van een S6 edge. Een prima toestel, echter de batterij begint nu echt te slecht te presteren. Nu ben ik geïnteresseerd in een OP5 of een G6. Echter vraag ik mij af of deze twee smartphones qua display mij teleur gaan stellen. Kunnen jullie hier een indicatie van geven?

  Mvg,

  Koen

 2. Mauricio -

  Valt me op dat jullie opvallend weinig aandacht besteden over de Honor 9 terwijl jullie over de 8 zo lovend zijn geweest. Is daar een reden voor? Prijs kwaliteit verhouding lijkt me dit echt wel een toestel dat in dit rijtje thuishoort.

 3. Bart Ceuleers -

  De beste smartphones van het moment, dat kan je niet als bedrijf of infosite geven want niet iedereen heeft dezelfde eisen en kan je nooit zeggen, dat is de beste en dat is de slechtste. Je kan hoogsten info geven van het toestel en zijn specs, meer niet sorry. Dan heb je nog eens de verschillende Os die er zijn.

 4. Wessel -

  Komt er ook binnenkort een artikel over de Lg x power. Want ik heb hem zelf ook en zal graag willen dat deze smartphone effe wat populairder word. Het is een mooie en stijlvolle smartphone werkt goed en er zit een goede camera bij.

 5. Anton Schuurmans -

  Wat mij betreft hoort de Lenovo P2 ook in dit rijtje. 4GB Ram en 32GB Rom, 2GHZ processorsnelheid, 5,5 inch HD amoledscherm, en een accu van 5100 mAh voor € 300,- lijkt ook op een behoorlijk goede deal voor dat geld. Wanneer reviewen jullie deze telefoon?

  1. Dominick Viëtor -

   Zeker een kanshebber inderdaad. Alleen hij was bij het samenstellen van de lijst nog niet verkrijgbaar en we hebben er nog geen ervaring mee. Maar hij is deze week binnengekomen, dus daar gaat verandering in komen 🙂

Huawei zet stappen om Apple voor goed in te gaan halen lees verder

Apple Store

Volgend jaar hoef je geen iPhone X meer te kopen lees verder

Dit zijn de zes verschillen tussen de Huawei Mate 10 en Mate 10 Pro lees verder

iPhone 7 Plus

5 redenen om (niet) voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 Plus

Pas maar op Apple: gelekte renders tonen onaangekondigde HTC U11 Plus lees verder

HMD Global Nokia 7

Maak kennis met de zojuist aangekondigde Nokia 7 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters