Dit zijn de beste smartphones van juni 2018 – Telekoopwijzer video

In onze telekoopwijzer bespreken we maandelijks de beste smartphones. Dat betekent dat het nu, begin juni, weer tijd is voor een nieuw lijstje met de beste toestelen. Met trots presenteert team WANT: de beste smartphones van juni 2018.

Telekoopwijzer

Je moet tegenwoordig sterk in je schoenen staan om geen keuzestress te krijgen bij het uitzoeken van een nieuwe smartphone. WANT: de keuze is reuze. Gelukkig weten we bij WANT het nodige van nieuwe smartphones en helpen we je graag.

Dat doen we natuurlijk met onze uitgebreide reviews, maar ook met de telekoopwijzer. Een lijst met de beste smartphones van dit moment. Omdat we het dan al gauw over een stuk of twintig toestellen hebben, zou het een beetje saai worden om dat allemaal te verfilmen. En dus pakken we in deze telekoopwijzer video de meest interessante toestellen uit de lijst.

Als je benieuwd bent naar álle goede smartphones van deze maand, dan kun je natuurlijk gewoon nog in de volledige telekoopwijzer terecht. Ook handig als je alles nog even rustig wilt nalezen natuurlijk.

Nieuwe toppers

Er zijn maar weinig smartphones die het bij hun release al tot onze telekoopwijzer schoppen, simpelweg omdat de prijs dan vaak nog te hoog ligt. Zowel Honor als OnePlus vormen al een tijdje een uitzondering op die regel en ook dit jaar bewijst de goede prijs-kwaliteitverhouding van beide merken zich weer.

Zowel de Honor 10 als de OnePlus 6 kwamen deze maand binnen in onze koopwijzer; simpelweg omdat ze een high-end ervaring bieden voor vrij weinig geld. De OnePlus 6 kost €520; de Honor 10 is zelfs al vanaf €400 verkrijgbaar. En toch behoren de twee tot de krachtigste smartphones op de markt, hebben ze een modern ontwerp en zijn ze gezegend met een goede camera.

Maar natuurlijk is er meer te bespreken dan alleen de Honor 10 en OnePlus 6. In deze video bespreken alle belangrijke toestellen van de maand juni 2018 in. Enjoy!

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters