Dit zijn de beste smartphones van februari 2018 – Telekoopwijzer video

In onze telekoopwijzer bespreken we maandelijks de beste smartphones. Dat doen we in drie prijscategorieën, die de hele smartphonemarkt beslaan. In deze telekoopwijzer video lichten we de meest interessante toestellen van de maand voor je uit.

Telekoopwijzer

Er zijn tientallen smartphones verkrijgbaar en je moet sterk in je schoenen staan om geen keuzestress te krijgen bij het uitzoeken van een nieuw toestel. Gelukkig behandelen we bij WANT de meeste nieuwe smartphones en weten we dus precies wat er speelt in de markt. Het is dus niet meer dan logisch om jou een beetje bij je keuze te helpen.

Dat doen we natuurlijk met onze uitgebreide reviews, maar ook met de telekoopwijzer. Een lijst met de beste smartphones van dit moment. Omdat we het dan al gauw over een stuk of twintig toestellen hebben, zou het een beetje saai worden om dat allemaal te verfilmen. En dus pakken we in deze telekoopwijzer video de meest interessante toestellen uit de lijst.

Als je benieuwd bent naar álle goede smartphones van deze maand, dan kun je natuurlijk gewoon nog in de volledige telekoopwijzer terecht. Ook handig als je alles nog even rustig wilt nalezen natuurlijk.

Weinig nieuws

Nog even en het is weer tijd voor het Mobile World Congress. De belangrijkste beurs waar de meeste nieuwe smartphones voor 2018 aangekondigd worden. Dat betekent dat er weinig nieuws is op de smartphonemarkt, hoewel Huawei begin dit jaar nog voor wat vuurwerk zorgde.

De Huawei P Smart werd in januari uitgebracht in het budgetsegment en is eigenlijk een schot in de roos. Tel daar een aantal in prijs verlaagde toestellen als de Honor 9 en Wileyfox Swift 2 bij op en we hebben ondanks de rustige januarimaand weer een interessante lijst te pakken. Veel kijkplezier.

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Nokia 2 met stock Android

Dit zijn de beste smartphones met stock Android lees verder

iPhone X concept

Dit is de iPhone X opvolger van onze dromen lees verder

smartphone hoofd straling

Straling van smartphones is toch niet zo slecht als gedacht lees verder

Samsung Galaxy S9 transparant

WANT: Transparante Samsung Galaxy S9 is mooier dan ooit lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters