Dit zijn de beste smartphones van augustus 2018 – Telekoopwijzer video

In onze telekoopwijzer bespreken we maandelijks de beste smartphones. Dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuw lijstje met de beste toestellen. Met trots presenteert team WANT: de beste smartphones van augustus 2018.

Telekoopwijzer

Je moet tegenwoordig sterk in je schoenen staan om geen keuzestress te krijgen bij het uitzoeken van een nieuwe smartphone. De keuze is namelijk reuze. Gelukkig weten we bij WANT het nodige van nieuwe smartphones en helpen we je graag.

Dat doen we natuurlijk met onze uitgebreide reviews, maar ook met de telekoopwijzer. Een lijst met de beste smartphones van dit moment. Omdat we het dan al gauw over een stuk of twintig toestellen hebben, zou het een beetje saai worden om dat allemaal te verfilmen. En dus pakken we in deze telekoopwijzer video de meest interessante toestellen uit de lijst.

Als je benieuwd bent naar álle goede smartphones van deze maand, dan kun je natuurlijk gewoon nog in de volledige telekoopwijzer terecht. Ook handig als je alles nog even rustig wilt nalezen natuurlijk.

Zomer sale

Erg veel gebeurt er op het moment niet in de smartphonemarkt; we zitten natuurlijk ook middenin de zomer. De IFA – Europa’s grootste elektronicabeurs – komt er binnenkort aan en daar zal natuurlijk weer het een en ander getoond worden. Voorlopig moeten we het even doen met wat nieuwe middenklassers.

De belangrijkste release deze zomer was ongetwijfeld die van de Mi A2-serie van Xiaomi. Een van de twee toestellen uit die lijn maakt zijn opwachting in de nieuwe koopwijzer. Verder hebben de nodige prijswijzigingen het een en ander veranderd in de lijst en zijn er zelfs een aantal oude toestellen opnieuw binnengekomen. Het lijkt dus zomer sale te zijn in de smartphonewereld. De actuele aanbiedingen zie je in deze video. Enjoy!

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters