Dit zijn de beste smartphones van september 2018 – Telekoopwijzer video

In onze telekoopwijzer bespreken we maandelijks de beste smartphones. Dat betekent dat het nu, begin september, weer tijd is voor een nieuw lijstje met de beste toestellen. Met trots presenteert team WANT: de beste smartphones van september 2018.

Telekoopwijzer

Je moet tegenwoordig sterk in je schoenen staan om geen keuzestress te krijgen bij het uitzoeken van een nieuwe smartphone. De keuze is namelijk reuze. Gelukkig weten we bij WANT het nodige van nieuwe smartphones en helpen we je graag.

Dat doen we natuurlijk met onze uitgebreide reviews, maar ook met de telekoopwijzer. Een lijst met de beste smartphones van dit moment. Omdat we het dan al gauw over een stuk of twintig toestellen hebben, zou het een beetje saai worden om dat allemaal te verfilmen. En dus pakken we in deze telekoopwijzer video de meest interessante toestellen uit de lijst.

Als je benieuwd bent naar álle goede smartphones van deze maand, dan kun je natuurlijk gewoon nog in de volledige telekoopwijzer terecht. Ook handig als je alles nog even rustig wilt nalezen natuurlijk.

Stilte voor de storm

Hoewel de IFA – Europa’s grootste elektronicabeurs – traditioneel de plek is waar het nieuwe smartphoneseizoen afgetrapt wordt, was de opbrengst dit jaar een beetje matig. Bovendien zijn nog geen van de IFA-smartphones verkrijgbaar, en moeten we het dus nog even doen met wat oudere toestellen. De enige belangrijke nieuwe telefoon die inmiddels op de markt is, is de Samsung Galaxy Note 9. Maar hoewel dat een indrukwekkende smartphone is, heeft hij het vanwege zijn hoge prijs niet tot de koopwijzer geschopt.

Daar staat tegenover dat het hele budgetsegment in de lijst vernieuwd is. Toestellen als de Xiaomi Redmi 6, Nokia 5.1 en Xiaomi Mi A2 Lite vervangen een oudere generatie budgettoestellen die nog in de koopwijzer te vinden was. Deels omdat ze nieuw zijn, deels omdat die oudere toestellen te oud of wat duurder zijn geworden.

Hoe dan ook hebben we weer een leuk filmpje met de beste smartphones van het moment voor je in elkaar gezet. Enjoy!

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters