Top 5: beste dualsimtelefoons

Meer en meer fabrikanten brengen fatsoenlijke dualsim-smartphones uit in Nederland. Om je een beetje op weg te helpen met je keuze, bespreken we in deze video bespreken de vijf beste dualsim-smartphones.

Top 5 beste dualsim telefoons

Dualsimtelefoons hebben de unieke eigenschap dat ze twee simkaarten ondersteunen. Dat betekent dat je kunt bellen met twee nummers tegelijk, of bijvoorbeeld een goedkope belbundel met een goedkoop internetabonnement kunt combineren. Ook in het buitenland zijn dualsimtelefoons handig: daar kun je je eigen nummer behouden en toch gebruik maken van een goedkoop lokaal abonnement.

Hoewel dualsimtoestellen in opkomst zijn in Nederland, zijn er nog relatief weinig fabrikanten die serieus met die toestellen bezig zijn in in het high-endsegment. Fabrikanten als Sony, Samsung en LG brengen hun topmodellen wel als dualsimversie uit, maar niet op de Nederlandse markt. Alleen Huawei, Motorola en HTC brengen dualsim high-endtelefoons uit in Nederland. Ook OnePlus doet dat, hoewel de toestellen van die fabrikant niet in gewone winkels verkrijgbaar zijn.

In deze video proberen we je een beetje wegwijs te maken in het aanbod aan dualsimtelefoons dat de Nederlandse markt wel kent. Daarbij bespreken we toestellen uit alle prijsklassen. De goedkoopste smartphone in de lijst kost €250, terwijl de duurste voor meer dan €700 over de toonbank gaat.

Voor meer informatie over dualsim-smartphones kun je terecht op onze dualsim-overzichtspagina. Ook bekeken we onlangs een accessoire waarmee je van iedere smartphone een dualsimtelefoon kunt maken. Op zoek naar een nieuwe telefoon of tablet? Bekijk onze aanraders in de telekoopwijzer.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters