TeleWeek 10: MWC, Galaxy S6, One M9, Tablet Z4 en Microsoft – video

De afgelopen telecomweek stond in het teken van het Mobile World Congress. De beurs in Barcelona heeft een aantal belangrijke nieuwe toestellen opgeleverd en zorgde natuurlijk ook voor het nodige andere nieuws. In deze TeleWeek bespreken we de belangrijkste items.

Het zal niemand met een beetje telecom-interesse ontgaan zijn dat Samsung de Galaxy S6 aangekondigd heeft de afgelopen week. Samsung verandert stevig van koers met de nieuwe smartphone en hoopt er weer een groot verkoopsucces van te maken. De tweede belangrijke telefoon van het Mobile World Congress was de HTC One M9, die het voorzichtige succes van HTC de afgelopen maanden kracht bij moet zetten. Sony’s aankomende topmodel, de Xperia Z4, schitterde door afwezigheid. In plaats daarvan bracht Sony de Xperia Z4 Tablet. Een mooie maar ook erg prijzige tablet, zo bleek later. Ook Microsoft bracht geen topsmartphone mee naar Barcelona, maar had wel wat nieuws met betrekking tot het nieuwe vlaggenschip voor ons in petto. Daarmee wil de fabrikant wachten tot Windows 10 op de markt is, wat in de praktijk betekent dat we de komende tijd nog geen lijsttrekker van Microsoft’s smartphoneportfolio zullen zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Jerry L. -

  Oef, slechte opmerking: 'Ik koop liever een Ipad'.

  Als tech-journalist/presentator is het belangrijk om objectief te blijven, en zeker als het om dit soort gevoelige onderwerpen gaat. Daarnaast betwijfel ik of je argument over de Ipad wel helemaal correct is. Is de Ipad echt zoveel goedkoper?

  1. iRobot -

   idd ik vond deze opmerking ook niet handig. een vergelijkbare iPad is zelfs duurder. Daarnaast zijn er best goede concurrenten die zich zeker niet hoeven te verschuilen achter Apple. De pas geïntroduceerde Nokia N1 bijvoorbeeld. Een slok goedkoper en net zo mooi.

   1. Arnold Jansma -

    Niet handig maar zo zwaar moeten we het niet tillen.
    Talloze sites maken ook fouten met reviews geschreven artikelen of sites die voorkeur hebben voor bepaalde merkenOS.
    Zijn ook niet onafhankelijk.
    Ik denk dat zijn opmerking gewoon een sneer is naar sony nederland die jou een extra toetsenbord aansmeert. En waarom in Duitsland wel de keuze.

Android P 9.0

‘Android P 9.0 omarmt notch en redesign moet iPhone-gebruikers overhalen’ 🔥 lees verder

Samsung heeft eindelijk zijn belabberde emoji gefixt lees verder

Smartphones samsung IDC vlaggenschepen smartphonemarkt phoneswap

Zo maak je je Android toestel net zo snel als een iPhone lees verder

OnePlus 5T review design

Contacten van oude naar nieuwe Android smartphone overzetten: zo werkt het lees verder

Android Oreo

Slechts 1.1 procent van Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Google Location History Android

Android verzamelt veel meer informatie over je dan je denkt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters