TeleWeek 11: S6 pre-orders, Apple Watch, LG G4, Nexus 5 – video

In deze video bespreken we week 11 van 2015 in telecomland. Deze week ging het belangrijkste nieuws over de Samsung Galaxy S6, Apple Watch, LG G4 en Google Nexus 5.

De Galaxy S6 en S6 Edge van Samsung houden de gemoederen al een tijdje bezig inmiddels. Nu is bekend geworden dat de telefoons ook bij de providers goed in de smaak vallen: die hebben er wereldwijd al 20 miljoen besteld. Een apparaat dat ongetwijfeld ook veel besteld gaat worden is de Apple Watch, waar Apple deze week het een en ander over bekend maakte. Waar het bedrijf echter niets over bekend maakte, is wanneer het horloge in Nederland verkrijgbaar zal zijn. In ieder geval zitten we dus niet bij de eerste set landen waar hij verkrijgbaar zal zijn.

Terwijl de Samsung Galaxy S6 en HTC One M9 al bekend gemaakt zijn, moeten we nog even wachten op het nieuwe topmodel van LG. Gelukkig kwam deze week wel heel wat informatie over het toestel naar buiten, inclusief een aantal renders. LG schijnt later dit jaar ook nog een G4 Note uit te gaan brengen, zo hoorden we deze week. Ook ons laatste nieuwtje gaat over LG, maar dan in een wat minder positieve zin. Het doek is namelijk definitief gevallen voor de Nexus 5. Uit productie was hij al een tijdje en nu is hij ook uit Google’s webshop verdwenen. Mocht je hem nog willen hebben dan kun je wel terecht bij een aantal Nederlandse telecomwebshops.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Android O Android Octopus

Heeft Google onthuld waar Android O voor staat met nieuwe easter egg? lees verder

Android Oreo Google I/O

Android O: acht onmisbare features om naar uit te kijken lees verder

Android O

Poll: op welke versie van Android draait jouw smartphone? lees verder

Telecomawards

Deze onmisbare features hebben Android en iOS (nog) niet van elkaar gejat lees verder

Android 7.1.1 Nougat

Sony begint met uitrollen Android 7.1.1 Nougat naar flink aantal Xperia toestellen lees verder

Android O Developer Preview 2

OnePlus maakt bekend wanneer OnePlus 3 en OnePlus 3T Android O ontvangen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters