TeleWeek 11: S6 pre-orders, Apple Watch, LG G4, Nexus 5 – video

In deze video bespreken we week 11 van 2015 in telecomland. Deze week ging het belangrijkste nieuws over de Samsung Galaxy S6, Apple Watch, LG G4 en Google Nexus 5.

De Galaxy S6 en S6 Edge van Samsung houden de gemoederen al een tijdje bezig inmiddels. Nu is bekend geworden dat de telefoons ook bij de providers goed in de smaak vallen: die hebben er wereldwijd al 20 miljoen besteld. Een apparaat dat ongetwijfeld ook veel besteld gaat worden is de Apple Watch, waar Apple deze week het een en ander over bekend maakte. Waar het bedrijf echter niets over bekend maakte, is wanneer het horloge in Nederland verkrijgbaar zal zijn. In ieder geval zitten we dus niet bij de eerste set landen waar hij verkrijgbaar zal zijn.

Terwijl de Samsung Galaxy S6 en HTC One M9 al bekend gemaakt zijn, moeten we nog even wachten op het nieuwe topmodel van LG. Gelukkig kwam deze week wel heel wat informatie over het toestel naar buiten, inclusief een aantal renders. LG schijnt later dit jaar ook nog een G4 Note uit te gaan brengen, zo hoorden we deze week. Ook ons laatste nieuwtje gaat over LG, maar dan in een wat minder positieve zin. Het doek is namelijk definitief gevallen voor de Nexus 5. Uit productie was hij al een tijdje en nu is hij ook uit Google’s webshop verdwenen. Mocht je hem nog willen hebben dan kun je wel terecht bij een aantal Nederlandse telecomwebshops.

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters