TeleWeek 15: Galaxy S6, Xperia Z4, batterijen en Huawei P8 – video

In deze video bespreken we zoals altijd het belangrijkste nieuws van de afgelopen week. Deze week hebben we het over de Galaxy S6, Xperia Z4, Google’s netwerk, batterijtechnologie en de Huawei P8.

De Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge zijn deze week eindelijk in de winkels terecht gekomen en dat betekent dat het wachten voor de vele mensen die hem besteld hebben of willen kopen nu echt over is. Ons oordeel over de Galaxy S6 Edge kun je trouwens inmiddels lezen in onze review, een review van de Galaxy S6 zijn we op dit moment mee bezig. Ook rond de topmodellen van andere fabrikanten was er het nodige te melden deze week. Zo kwamen er persrenders van zowel de Sony Xperia Z4 als de Huawei P8 boven water en werd er ook weer wat extra info rond die toestellen bekend. Het wachten op de P8 is trouwens niet lang meer: die wordt komende woensdag officieel bekend gemaakt.

Een ander opvallend nieuwtje deze week ging over batterijtechnologie. Onderzoekers van een Amerikaanse universiteit hebben namelijk een nieuw soort batterij van aluminium ontwikkeld die binnen één minuut moet kunnen opladen. Het is natuurlijk nog de vraag of en wanneer we dit in telefoons terug zullen zien, maar het is in ieder geval een grote vooruitgang. Tot slot nog Google, dat een eigen provider wil opzetten. Daarmee zou het techbedrijf een einde willen maken aan de roamingkosten en ook dat is een welkome verbetering.

De Samsung Galaxy A6 Plus

Dit zijn de Samsung Galaxy A6 en Galaxy A6 Plus lees verder

Apple iPhone 5s

‘iOS 12 werkt ook nog op iPhone 5s’ lees verder

iPhone SE (voorloper iPhone SE 2)

We hebben goed en slecht nieuws over de iPhone SE 2 lees verder

iPhone X

iPhone X is winstgevender dan alle Android toestellen bij elkaar lees verder

Oppo A3

Chinese mobiele provider lekt alvast specs Oppo A3 lees verder

Face ID gezichtsherkenning

iPhone X achterna: worden dit eerste Android smartphones met 3D-sensor? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters