TeleWeek 15: Galaxy S6, Xperia Z4, batterijen en Huawei P8 – video

In deze video bespreken we zoals altijd het belangrijkste nieuws van de afgelopen week. Deze week hebben we het over de Galaxy S6, Xperia Z4, Google’s netwerk, batterijtechnologie en de Huawei P8.

De Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge zijn deze week eindelijk in de winkels terecht gekomen en dat betekent dat het wachten voor de vele mensen die hem besteld hebben of willen kopen nu echt over is. Ons oordeel over de Galaxy S6 Edge kun je trouwens inmiddels lezen in onze review, een review van de Galaxy S6 zijn we op dit moment mee bezig. Ook rond de topmodellen van andere fabrikanten was er het nodige te melden deze week. Zo kwamen er persrenders van zowel de Sony Xperia Z4 als de Huawei P8 boven water en werd er ook weer wat extra info rond die toestellen bekend. Het wachten op de P8 is trouwens niet lang meer: die wordt komende woensdag officieel bekend gemaakt.

Een ander opvallend nieuwtje deze week ging over batterijtechnologie. Onderzoekers van een Amerikaanse universiteit hebben namelijk een nieuw soort batterij van aluminium ontwikkeld die binnen één minuut moet kunnen opladen. Het is natuurlijk nog de vraag of en wanneer we dit in telefoons terug zullen zien, maar het is in ieder geval een grote vooruitgang. Tot slot nog Google, dat een eigen provider wil opzetten. Daarmee zou het techbedrijf een einde willen maken aan de roamingkosten en ook dat is een welkome verbetering.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters