TeleWeek 15: Galaxy S6, Xperia Z4, batterijen en Huawei P8 – video

In deze video bespreken we zoals altijd het belangrijkste nieuws van de afgelopen week. Deze week hebben we het over de Galaxy S6, Xperia Z4, Google’s netwerk, batterijtechnologie en de Huawei P8.

De Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge zijn deze week eindelijk in de winkels terecht gekomen en dat betekent dat het wachten voor de vele mensen die hem besteld hebben of willen kopen nu echt over is. Ons oordeel over de Galaxy S6 Edge kun je trouwens inmiddels lezen in onze review, een review van de Galaxy S6 zijn we op dit moment mee bezig. Ook rond de topmodellen van andere fabrikanten was er het nodige te melden deze week. Zo kwamen er persrenders van zowel de Sony Xperia Z4 als de Huawei P8 boven water en werd er ook weer wat extra info rond die toestellen bekend. Het wachten op de P8 is trouwens niet lang meer: die wordt komende woensdag officieel bekend gemaakt.

Een ander opvallend nieuwtje deze week ging over batterijtechnologie. Onderzoekers van een Amerikaanse universiteit hebben namelijk een nieuw soort batterij van aluminium ontwikkeld die binnen één minuut moet kunnen opladen. Het is natuurlijk nog de vraag of en wanneer we dit in telefoons terug zullen zien, maar het is in ieder geval een grote vooruitgang. Tot slot nog Google, dat een eigen provider wil opzetten. Daarmee zou het techbedrijf een einde willen maken aan de roamingkosten en ook dat is een welkome verbetering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
WhatsApp taggen

WhatsApp rukt op: Facebook wordt steeds minder als nieuwsbron gebruikt lees verder

iOS 11 opslagruimte

Videobyte: 25 nieuwe functies in iOS 11 lees verder

OnePlus 5 Apple iPhone 8

Zo ziet de iPhone 8 eruit als het scherm aan staat lees verder

Pixel 2 toestell lijkt op originele Pixel

Specificaties Pixel 2 en Pixel XL 2 duiken op lees verder

HTC U11 Edge Sense

HTC toont nieuwe functies Edge Sense op HTC U11 lees verder

Huawei Mate 10 opvolger van Mate 9

Flink aantal details Huawei Mate 10 duiken op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters