Teleweek 48: stress bij Samsung, Xperia Z4 en Linshof i8 – video

Onze vaste lezers zullen hem al kennen: de Teleweek. Een item waarin we belangrijke of opvallende nieuwtjes van een week doornemen. Vanaf deze week zullen we dat iedere zaterdag ook in videovorm gaan doen.

In deze eerste Teleweek, van week 48, trappen we af met de volgende onderwerpen. Afgelopen week werd bekend dat Samsung flink gaat reorganiseren vanwege slechte resultaten van de telefoontak. Dat valt onder de medewerkers blijkbaar niet goed: die durven naar verluid geen beslissingen meer te maken. Verder kwamen deze week voor het eerst plaatjes van Sony’s nieuwe topmodel naar buiten: de Xperia Z4. BlackBerry besloot een vreemde inruilactie op te zetten waarmee mensen voor heel wat geld hun iPhone kunnen inruilen voor een BlackBerry Passport. Niet in Nederland, overigens. Tot slot werd deze week de Linshof i8 getoond, een aparte smartphone van Duitse makelij. Ook die passeert de revue in deze Teleweek, net als nog een aantal andere kleinere onderwerpen die we even aanhalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Jerry L. -

  Jullie vroegen in het filmpje om een kijkersmening, en ik weet dat veel mensen via Youtube reaguren, maar toch geef ik mijn mening op de site ook maar. Ik WEIGER namelijk een google+ account aan te maken, en dat is een vereiste om te kunnen reaguren op Youtube. On-topic:

  De Teleweek vind ik een leuk concept. De nieuwtjes die jullie bespreken zijn natuurlijk al op de site geweest, maar dat jullie die eventjes belichten, erover discussiëren en jullie meningen erover geven vind ik interessant om te zien.

  Kleine kanttekening:
  Ik kijk veel reviews en items op verschillende sites, en het valt mij op dat de geluidskwaliteit bij jullie niet denderend is. Ik heb jullie in andere items mini microfoontjes zien gebruiken en ik vraag mij af waarom jullie dat niet altijd doen. Ik denk dat die microfoontjes de kwaliteit een stuk zullen opschroeven. Daarnaast laten jullie zo nu en dan je handen op de tafel vallen, en dan hoor je duidelijk een bonk. Logisch want de microfoon staat op de tafel.

  Al met al: leuk gedaan, mooie setting en ik denk dat naarmate jullie de nieuwe setting steeds vaker gebruiken, het steeds beter zal gaan!

  1. Dominick -

   Had hem even over het hoofd gezien, maar dank voor de feedback! Clip on microfoontjes hebben we er helaas maar één van, maar dat tafel probleem gaan we in ieder geval nog wat proberen te verhelpen.

Samsung Dual Messenger

Dit brengt Android Oreo naar de Samsung Galaxy S8 en S8 Plus lees verder

Android Oreo voor Nokia 8

Nokia’s smartphones hebben een feature waar de concurrentie enkel van kan dromen lees verder

Samsung Android Oreo

Samsung bevestigt wanneer Android Oreo naar smartphones komt lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-end smartphones van dit najaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters