Telewiki: 25.000 abonnees en giveaway

We hebben deze week de ‘magische’ grens van 25.000 abonnees op ons YouTube-kanaal overschreden. Om dit te vieren, gaan we een Teufel Mute weggeven!

25.000!

Allereerst willen we jullie bedanken, want zonder jullie had deze video niet mogelijk geweest. Momenteel zitten we net over de 25.000 abonnees, waarmee je een halve arena kunt vullen! Ons doel is natuurlijk de arena volledig te vullen tegen volgend jaar. Dus…. druk onmiddelijk op die subscribe-knop als je nieuw bent op ons kanaal! Als je dit doet, gaan wij jou up-to-date houden van wat er gaande is in smartphoneland.

Giveaway

Een feest is natuurlijk niet compleet zonder een cadeautje, en ook wij hebben een cadeau voorzien. Niet voor onszelf, maar wel voor jullie! Om onze 25.000 abonnees te vieren gaan we namelijk een Teufel MUTE weggeven.

Teufel MUTE

De Teufel MUTE is de eerste headset van Teufel die achtergrondgeluid onderdrukt, en je zo een optimale luisterervaring garandeert. Ook is de headset voorzien van een oplaadbare batterij waarmee je tot wel 40uur naar muziek kunt luisteren. Lekker handig wanneer je lang op het vliegtuig zit bijvoorbeeld. Teufel heeft er ook voor gezorgd dat de oorkussens inklapbaar zijn en je de MUTE makkelijk kunt transporteren.

Deelnemen is makkelijk

Deelnemen aan onze giveaway is heel makkelijk. Al wat je hoeft te doen is onderstaande stappen volgen:

  1. Zoek je favoriete All About Phones filmpje ooit uit
  2. Ga naar de bijhorende videopagina van deze video op onze website
  3. Deel de video op je facebook (je moet het linkje van de videopagina delen, niet van de video zelf), je kunt dit snel doen door op het facebook-icoontje op de videopagina te klikken
  4. Laat onder je favoriete videoitem op de site een reactie achter waarin je zegt dat het je favoriete All About Phones video is en waarom dit zo is

Hierna kiezen wij een willekeurige winnaar die we dan zullen contacteren, en daarna de Teufel MUTE zullen opsturen. Leuk toch?! Over een week gaan we de winnaar bekendmaken.

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters