Telewiki: All About Phones 2014

In deze Telewiki zijn we zo vrij om het eens een keer over ons zelf te hebben. Hoe verdient All About Phones zijn geld en mogen we de smartphones die we reviewen houden? Het komt allemaal aan bod in deze Telewiki.

We hebben deze aflevering echter vooral over ons zelf gehouden omdat we het een en ander willen veranderen bij All About Phones. Onze ideeën bespreken we in deze Telewiki. We zijn natuurlijk ook enorm benieuwd naar wat jij van die plannen vindt, en misschien heb je zelf wel een goed idee? Laat het ons dan weten en maak kans op een Samsung Galaxy S3 4G of een Vodafone Smart 4!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Hot12345 -

  Graag een box. vinkje dat je gegevens worden onthouden op de mobiele browser.

  Safari moet ik steeds opnieuw inloggen, dat belemmert om MIJ te reageren.

  '' Pffff weer opnieuw inloggen… laat maar.. dan maar geen reactie ''

  Graag zou ik een vink boxje van onthoud gegevens.

 2. Kay Koenraadt -

  Ik heb op vele andere websites gekeken voor reviews over de nieuwste tech. Ik bekijk jullie reviews al sinds 2012 en 2 jaar later zijn jullie in mijn ogen nog steeds de beste. Misschien zouden jullie de min- en pluspunten van het product iets duidelijker kunnen maken, en voor wat voor soort mensen jullie denken dat dit product het meest geschikt is. Het zou ook heel fijn zijn als jullie een soort lijst zouden maken van verwachte smartphones, zoals bijvoorbeeld gsm-info al doet, maar dan al met een eerste reactie over het product. De inhoud van wat je bijvoorbeeld in de doos krijgt bij bijvoorbeeld een smartphone zou ook erg plezierig zijn(dit is waar coolbue sterk in is). Ik zou zelf ook graag video-reports zien van als ze het toestel aankondigen bijvoorbeeld de officiële announcement van het toestel.

  Ik hoop dat jullie iets aan mijn tips hebben, en hoop nog veel van jullie te zien.

  Groetjes Kay

 3. PiejeyE -

  Ik ben eigenlijk zeer tevreden over jullie website. De (p)reviews en telewiki's zijn allemaal volgens jullie inzichten. Jullie zijn bij de enigste websites waarbij de reviews puur op kwaliteit van ervaring draait en niet (of amper) op persoonlijke voorkeur. Het is niet zo dat bijvoorbeeld 1 merk (apple – samsung – htc – …) voorgetrokken wordt en dit is zeer positief!
  Wat ik graag meer zie zijn volgende zaken.
  Stel dat er 2 nieuwe top-toestellen zijn. Naast een specs vergelijking (wat zeer handig is) in de reviews, zou ik een plaats maken op de site waar je zelf bepaalde toestellen naast elkaar kan 'leggen' en zo de specs zelf kan vergelijken, in een tabel bijvoorbeeld.
  Ik weet ook niet of er veel mensen echt de kennis hebben van bijvoorbeeld 2,6 ghz of 3 gb RAM geheugen. Ik zou over de echte 'technische kant' ook graag wat lezen. Misschien kan je 1 pagina maken en hier uitleg over geven dan (en bij elk toestel ernaar refereren ofzo). En bijvoorbeeld je commentaar op de scherpte van het scherm QHD daar wat uitleg rond, en jullie mening daarbij.
  Als laatste zie ik ook graag filmpjes waarbij jullie tests doen tussen 2 toestellen. Bijvoorbeeld een browsertest, een benchmark test, opstarten van toestel/apps om zo re real life ervaring te zien met eigen ogen. Dit is misschien zelfs iets dat ik het meest mis op jullie website/youtube channel.
  Maar bovenal mijn inbreng: keep up the good work boys!! En wie weet in de toekomst een vrouw aannemen? Is soms iets anders om naar te luisteren, zij hebben soms ook een andere kijk op bepaalde zaken en zij kan ook eventueel een andere kijk hebben of andere aanvullingen hebben. Sowieso zal het een aanwinst worden dan.
  Succes verder! En ik verlang al op een nieuw artikel om te kunnen lezen 😉

 4. Bart Ceuleers -

  Over het algemeen doen jullie het prima maar zou er misschien de mogelijkheid inzitten een beetje met België rekening te houden. Bvb als er een Android top 10 zou komen daar ook een Belgische versie naast te zetten. Ik ben als Belg laaiend enthousiast over jullie site en ik zal niet de enige zijn.

 5. androidlovertje -

  ik mis de performance jullie zeggen wel dat bijvoorbeeld de galaxy s5 een 2,5
  quad-core heeft, maar dat zegt niet veel over het toestel bijvoorbeeld de nexus 5 draait veel sneller dan de s5. en bijvoorbeeld de iphone 5s die heeft (volgens mij) een 1,3 dual-core processor en die draait echt heel snel andere toestellen met zon processor draaien lang niet zo snel. ik zou graag zien dat jullie dat er ook bij vertellen welk toestel in een prijsklasse het snelste is. of bijvoorbeeld speedtesten uitvoeren tussen twee toestellen welke het snelste opstart, welke apps het snelste opent, welke het snelst is in browsen enz. enz. verder doen jullie het erg goed!

 6. Oscarr -

  Het enige wat ik nog mis op AllAboutPhones zijn tests: dat er wordt gekeken of de telefoon wel echt doet wat de fabrikant beloofd. En dan bedoel ik niet alleen de geheugen- en processorsnelheid, maar ook de "mooie foto's bij weinig licht" of de krasbestendige/waterdichte-weet-ik-het-wat. Eigenlijk dus per toestel even kijken hoe de fabrikant ermee adverteert, en volgens kijken of dit eigenlijk wel helemaal klopt en of er geen addertjes onder het gras zitten…

  En misschien nog een soort vergelijkings-functie in de website. Dat jullie gewoon van ieder toestel invullen wat er in welk rijtje hoort en dat je toestellen dan eenvoudig zelf kunt vergelijken, net zoals bijvoorbeeld bij kieskeurig.nl en veel webshops. Oftewel gewoon jullie testresultaten verwerken in een soort tabel.

 7. Peter Jaegers -

  Goeie avond 🙂 Ik mis nog een all about phones app zodat ik op een makkelijke manier alle belangrijke berichten kan bekijken. En ik zou een review willen welke sites betrouwbaar zijn om smartphone te kopen. En welke sites niet betrouwbaar zijn om een smartphone te bestellen. Welke apps je zeker op je smartphone moet hebben zodat je smartphone veilig is.

  Een top 5 sim only abonnement revieuw

  groeten peter

 8. Jamie Paenen -

  Ik zou graag een All About Phones app zien zodat jullie nog sneller en nog makkelijker te volgen zijn!! Jullie (p)reviews, video's, blogs, telewiki's en nieuwsberichten zijn overzichtelijk, helder en duidelijk, wel mis ik vaak informatie over de belkwaliteit van een smartphone! Ga zo door All About Phones, jullie zijn TOP!

 9. Quasimodo -

  Ik zelf mis op elke nederlandse website de interessante mogelijkheden van import telefoons. Chinese telefoons lopen soms zelfs voorop bij bepaalde ontwikkelingen en richten zich vooral sterk op prijs/prestatie producten. De kunst is om er de pareltjes uit te vissen iets wat voor een consument natuurlijk een enorm lastige klus is. Het zou leuk zijn wanneer allaboutphones eens per maand o.i.d. een toestel importeert en reviewt die gebruikers eventueel mogen indienen als mogelijke kandidaat. Een vergelijking makend met toestellen die hier in nederland te koop zijn. Interessant hierbij is dat jullie ook gelijk ervaring opdoen voor de consument welke sites betrouwbaar zijn en hoe te handelen bij problemen…etc. Kortom een rubriek importtoestellen.

 10. Maurice N -

  Beste All About Phones medewerkers,
  Bedankt voor alle informatieve en leuke Video Reviews.
  Kijk altijd met veel interesse naar jullie Reviews.
  Veel succes nog in het nieuwe pand!

  Groetjes Maurice

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters