Telewiki: All About Phones

We hebben een nieuwe studio; een mooi moment om het eens over All About Phones te gaan hebben. Dat doen we in deze Telewiki.

Natuurlijk zullen we even de nodige aandacht schenken aan onze nieuwe studio, waar we de komende tijd al onze video’s in zullen maken. Wij zijn er in ieder geval blij mee en we zijn benieuwd wat jullie hiervan vinden. Verder hebben we het in deze Telewiki over hoe All About Phones ontstaan is, met hoeveel man we nou eigenlijk werken en waar we al onze toestellen vandaan halen. Daarnaast gaan we even in op ons verdienmodel en de vernieuwingen die we de komende tijd in onze video’s gaan doorvoeren.

Als kers op de taart hebben we een leuke wedstrijd uitgeschreven, waarin je een heleboel telefoons en accessoires kunt winnen. Als je daaraan mee wilt doen kun je hier terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Jerry L. -

  Dat berichtje, wat onderaan je beeld verschijnt rond 0.17 min, daar zou je de namen van de presentatoren kunnen zetten. Nu staan nergens de namen vermeld. Er staat bovenaan de video wel: ''Door Dominick Viëtor'', maar het is mij niet duidelijk of dat nou de uploader is, of één van de presentatoren.

  En ja: ik ben pas vrij nieuw op de site, dus ik ken alle namen nog niet;)

  1. Dominick -

   Ik zal eens een balletje opgooien daarover 🙂 Vind het op zich een leuk idee, wij hebben er simpelweg nog nooit aan gedacht. Overigens is Dominick (that's me) in dit geval zowel de uploader als een van de presentatoren, Danijel is de andere (in ruitjesblouse)

 2. PiejeyE -

  Mooi bezig jongens!! Zoals altijd weer jullie telewiki bekeken en ik vind de nieuwe studio een grote verbetering! Ik kijk al uit naar de cadeautjes!! 😉

 3. bjorn vt -

  Mooie veranderingen jongens.
  De nieuwe studio ziet er goed uit en het werken met twee camera standpunten laat het geheel wat dynamischer overkomen.
  Het ziet er allemaal wat professioneler uit.
  Als ik 1 tip mag geven en ik wil niet muggenziften, maar de belichting komt een beetje flets over.
  Maar goed, ik was al een vaste kijker en dat zal ik zeker blijven.
  Een grote stap vooruit en laat die reviews en telewiki's maar komen.

 4. Arlind Citaku -

  Beste allaboutphones ik ben enorm fan van juilie en ik wil een vraagje stellen ik heb een samsung galaxy trend lite is dat een goed toestel wat kan je er allemaal mee en lezen juilie dit dan wil ik het laatst zeggen willen juilie een keer een samsung galaxy trend lite reviewen pleas en hoe kan je iets winnen mag ik een keer komen het adres pleas Als je dit ziet duur dan een

  1. Jerry L. -

   punt 1:
   Ooit gehoord van interpunctie? Als je wilt dat mensen je vraag serieus gaan bekijken en beantwoorden, moet je eerst normaal typen. Ik haakte af bij regel twee omdat het gewoon onleesbaar is.
   punt 2:
   Nooit je telefoonnummer openbaar op het web gooien.
   punt 3:
   Je stelt een erg interessante vraag, goed bezig! (altijd je feedback positief eindigen).

  2. Dominick -

   Ik heb je telefoonnummer even verwijderd, da's inderdaad niet zo handig om die hier zo neer te gooien 😉 Voor wat betreft de Trend Lite: die zou ik niet kopen. Is behoorlijk traag en heeft eigenlijk niets dat zijn concurrentie niet heeft. Ik zou iets meer geld uittrekken voor een Nokia Lumia 530, Nokia Lumia 630 of Motorola Moto E.

   Als we rond hebben hoe we het precies gaan vormgeven met mensen die langskomen zullen we een oproepje plaatsen en dan kun je daarop reageren 🙂

Apple iPhone X

Pas op: consumenten gedupeerd met neppe iPhone X die op Android draait lees verder

Huawei Honor 9 Lite

Huawei Honor 9 Lite duikt op: mid-ranger met dunne schermranden lees verder

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Samsung kopieert voor de Galaxy S9 Apple’s controversiële strategie lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung bevestigt uitroldatum Android Oreo voor Samsung Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters