Telewiki: Android 5.0 Lollipop updates

Android 5.0 Lollipop is inmiddels al een tijdje uit, maar lang niet iedere smartphone heeft al een update gehad. In deze Telewiki vertellen we hoe dat precies zit.

Samsung heeft zijn Galaxy S5 inmiddels van een update voorzien, LG deed hetzelfde met zijn G3 en HTC heeft de One M8 inmiddels geüpdatet. Maar daar blijft het wel een beetje bij voor wat betreft de niet-Nexus-toestellen. Veel smartphones zitten dus nog met Android KitKat of zelfs oudere versies van het besturingssysteem. In deze Telewiki bespreken we waarom dat is en welke toestellen allemaal een update zullen krijgen de komende tijd. Veel fabrikanten hebben de nieuwe software namelijk al bevestigd voor een aantal toestellen, waaronder Sony dat zijn hele Xperia Z-lijn naar Android 5.0 Lollipop zal gaan updaten.

We zijn benieuwd of jouw toestel de update al heeft gehad, of je erop zit te wachten of dat het je niets uitmaakt. We horen het graag in een reactie op deze video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Jerry L. -

  Danijel. Ondanks dat jij een grote kennis hebt van zaken en duidelijk weet waar je het over hebt, heb ik toch meer moeite om te kijken naar video's met jou erin. Ik snapte niet precies waarom, maar ik denk dat ik de vinger op de zere plek kan leggen.

  Het valt mij namelijk op dat jij van alle presentatoren het minste in de camera kijkt. Af en toe kijk je wel op, maar een stuk minder dan de andere. Maar vooral merk ik dat als jij praat, Bouke duidelijk luistert. Bouke kijkt en knikt op de juiste momenten. Als Bouke aan het woord is, dan kijk jij vooral om je heen, soms speel je met een telefoon, maar het lijkt alsof je niet echt luistert naar Bouke. 4.40 en 7.14 is daar zo'n voorbeeld van. Het rare is wel dat je altijd je antwoord klaar hebt of de juiste aanvulling geeft daar waar nodig. Wat dus betekend dat je wel daadwerkelijk luistert naar wat Bouke zegt.

  Het klinkt misschien pietluttig, maar volgens mij doe je dit in bijna elk item met andere presentatoren.

  Zoals ik al zei: wat je zegt is goed. Als ik bijvoorbeeld alleen naar de audio zou luisteren, en ondertussen wat anders zou doen, dan was er niks aan de hand. Alleen dat kleine puntje: meer aandacht besteden aan je mede presentatoren en meer in de camera kijken, zou net dat ene zijn waardoor het fijner is naar je te kijken op het scherm.

  Keep up the good work!!!

  1. Dominick -

   Dank voor je uitgebreide feedback 🙂 Danijel is de komende weken op vakantie en niet bereikbaar, maar ik zal ervoor zorgen dat het bij 'm terecht komt zodra hij terug is!

Samsung Dual Messenger

Dit brengt Android Oreo naar de Samsung Galaxy S8 en S8 Plus lees verder

Android Oreo voor Nokia 8

Nokia’s smartphones hebben een feature waar de concurrentie enkel van kan dromen lees verder

Samsung Android Oreo

Samsung bevestigt wanneer Android Oreo naar smartphones komt lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-end smartphones van dit najaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters