Telewiki: Android launchers deel 2

In onze Telewiki bespreken we iedere week een onderwerp gerelateerd aan de smartphonemarkt. In deze video hebben we het opnieuw over Android launchers naar aanleiding van jullie reacties onder de vorige video.

Er zijn vele verschillende launchers voor Androidtelefoons, van vele verschillende ontwikkelaars. Ze zijn grofweg op te delen in drie categorieën. Allereerst zijn er de launchers die de standaard Android-ervaring proberen te emuleren, daarnaast zijn er uitgebreide en handige launchers die erg bruikbaar zijn en anders dan de standaard van Android. Tot slot zijn er nog wat kleinere launchers die wel geinig zijn om eens uit te proberen, maar niet echt functioneel zijn. In deze video bespreken we launchers uit al die categorieën naar aanleiding van jullie reacties onder het eerste deel van deze Telewiki over Android launchers.

We hebben de volgende launchers geprobeerd: ADW.Launcher, Apex Launcher, Buzz Launcher, Go Launcher EX, Next Launcher, Nova Launcher, SF Launcher, Smart Launcher, ssLauncher.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Giovanni Bakker -

    leuke video, vind het van de nova launcher alleen jammer dat ik niet alle standaard sony widgets heb, kan ik deze misschien toch krijgen?

  2. FuriousM -

    misschien een goed idee om in een comment de genoemde launchers nog is op te sommen met links naar de google play store… voor de rest leuk!

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters