Telewiki: Apple gaat groen

Apple is sinds een aantal jaar al flink bezig om groener te produceren. Dit doen ze vooral door groene stroom en dergelijk te gebruiken. Het bedrijf staat al een aantal jaar bovenaan de lijst van groenste techbedrijf. In deze Telewiki bespreken Mark en Danijel dit topic.

Apple

Het bedrijf heeft afgelopen week bekend gemaakt ambitieuze plannen te hebben op het gebied van groen en milieu. Hoewel het bedrijf al een tijdje op nummer één staat van groenste techbedrijf volgens GreenPeace, zal het bedrijf er nog een schepje bovenop doen. De plannen werden bekendgemaakt via het Environment Responsibility Report van Apple. De klimaatsverandering van de aarde is momenteel een hot topic, vandaar dat het bedrijf hierop in probeert te spelen.

iPhone 8

Een toestel dat waarschijnlijk grotendeels uit gerecyclede materialen zal worden gemaakt is de iPhone 8, het aankomende vlaggenschip van Apple. Naar verluidt zal dit toestel rond oktober van 2017 worden aangekondigd en zullen er drie varianten komen. De eerste twee zullen waarschijnlijk de iPhone 7s en iPhones 7s Plus worden, terwijl het laatste model een ‘premium’ model wordt. Dit zal waarschijnlijk de iPhone 8 of de iPhone X worden. Wat de naam zal worden is nog niet helemaal duidelijk.

De mening van Mark en Danijel kun je zien in deze Telewiki.

iPhone SE 2

De headphone jack leeft voort: Is dit de iPhone SE 2? lees verder

Apple iPhone X

Apple overweegt ‘simpelere’ namen voor nieuwe iPhones lees verder

Oppo F7

Oppo lanceert F7 smartphone als persoonlijke beauty assisistent lees verder

OnePlus 6

Gelekte foto toont OnePlus 6 met scherm aan lees verder

OnePlus 6 wit

Witte variant OnePlus 6 in vol ornaat gelekt lees verder

iPhone X met OLED display

‘iPhone X is dood en wordt niet meer geproduceerd’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters