Telewiki: Apple gaat groen

Apple is sinds een aantal jaar al flink bezig om groener te produceren. Dit doen ze vooral door groene stroom en dergelijk te gebruiken. Het bedrijf staat al een aantal jaar bovenaan de lijst van groenste techbedrijf. In deze Telewiki bespreken Mark en Danijel dit topic.

Apple

Het bedrijf heeft afgelopen week bekend gemaakt ambitieuze plannen te hebben op het gebied van groen en milieu. Hoewel het bedrijf al een tijdje op nummer één staat van groenste techbedrijf volgens GreenPeace, zal het bedrijf er nog een schepje bovenop doen. De plannen werden bekendgemaakt via het Environment Responsibility Report van Apple. De klimaatsverandering van de aarde is momenteel een hot topic, vandaar dat het bedrijf hierop in probeert te spelen.

iPhone 8

Een toestel dat waarschijnlijk grotendeels uit gerecyclede materialen zal worden gemaakt is de iPhone 8, het aankomende vlaggenschip van Apple. Naar verluidt zal dit toestel rond oktober van 2017 worden aangekondigd en zullen er drie varianten komen. De eerste twee zullen waarschijnlijk de iPhone 7s en iPhones 7s Plus worden, terwijl het laatste model een ‘premium’ model wordt. Dit zal waarschijnlijk de iPhone 8 of de iPhone X worden. Wat de naam zal worden is nog niet helemaal duidelijk.

De mening van Mark en Danijel kun je zien in deze Telewiki.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Bart -

  Het kan misschien goed zijn dat Apple niet genoeg gerecicled materiaal vind voor alle toekomstige toestellen maar ze doen toch hun best en daarbij, waar worden de meeste phones gemaakt? Foxxconn en daar heeft Apple mee gekapt, ook een detail dat niet vergeten mag worden, ze werken er nog wel mee maar hebben wel hun voorwaarden gesteld en sindsdien is de werkdruk en de sfeer degastreus veranderd, en in goede zin.

  1. L.GH Djoetma -

   Dat zijn onzinverhalen. Foxconn is nog altijd die cesspool van uitbating. Pas geleden is er nog een verhaal over naar buiten gekomen: http://www.gadgetgear.nl/2017/04/student-gaat-undercover-foxconn-fabriek-apple/

   Het is gewoon pr-geblaat. 99% van een hele iPhone van recycled materiaal maken kàn niet eens. Maar goed, onder de video op youtube wordt er al het eea over gezegd.

   Dit soort statements zijn trouwens heel normaal voor bedrijven. Andere bedrijven hebben soortgelijke pagina’s als waar Danijel over sprak. Omdat het Apple is en het wat promoot krijgen ze er meer aandacht voor, maar het is dus niets bijzonders.

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters