Telewiki: Apple iPhone 6 en iPhone 6 Plus na 8 maanden

In deze Telewiki bespreken we onze ervaringen met het iPhone 6-duo van Apple op lange termijn. We gaan voor je na of de telefoons ook na acht maanden nog zo goed zijn als tijdens onze review.

De iPhone 6 en iPhone 6 Plus werden in september aangekondigd als de twee nieuwe topsmartphones van Apple. Natuurlijk hebben we de toestellen zodra ze op de markt kwamen gereviewd, maar inmiddels hebben we wat langer ervaring met de twee smartphones en dus kunnen we er wat meer over vertellen. Bijvoorbeeld dat onze iPhone 6 licht gebogen is en dat de twee smartphones ondanks hun lagere resolutie nog steeds twee van de beste smartphoneschermen op de markt hebben. Ook de camera van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus kon ons op de lange termijn erg bekoren. De twee smartphones draaien nog steeds op iOS 8, versie negen zal pas later dit jaar op de markt komen en dus deze smartphones bereiken.

Mocht jij ook een iPhonebezitter van het eerste uur zijn, dan zijn we erg benieuwd naar jouw ervaringen. We horen ze graag in een reactie onder deze video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Eddddd -

  Siri wordt niet genoemd, dat gebruik ik met veel plezier, en sinds kort ook in het Nederlands.

  Heerlijk toestel, ik heb de 6 sindskort en het is mijn eerste Apple. Wat ik mis is een notificatieled! Nu moet je steeds het toestel aanzetten om te kijken of er een bericht is of gemiste oproep. Of niet, waardoor je heel vaak voor niets het toestel aan moet zetten… Beetje knullig.

  Verder werkt BlackBerry toch net wat prettiger, zonder home knop, alles swipen, geweldig toetsenbord (on screen), notificatiecentrum top.

  Al met al wel heel tevreden, ook accuduur vind ik niet slecht, maar mijn BB Z10 was dan ook een drama wat dat betreft.

   1. Eddddd -

    Dat is echter enkel op het moment van de oproep of signaal. Wanneer je dat mist, zie je vervolgens niets. Dat is erg onhandig, want als je je toestel weer tevoorschijn haalt, of je komt weer daar waar je toestel ligt, zie je niet of, of dat, je iets hebt gemist. En moet je het toestel dus weer aanzetten. Soms voor niks… altijd een verrassing.

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-end smartphones van dit najaar lees verder

The Machines AR game

Deze drie iOS 11 features zouden we ook graag bij Android zien lees verder

Apple vs Android

Android toestellen vertonen twee keer zo vaak kuren als iPhones lees verder

Nokia 8 meerdere toestellen

HMD Global bevestigt: alle nieuwe Nokia smartphones krijgen Android Oreo lees verder

Back to school: dit zijn de beste budget smartphones van het moment lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters