Telewiki: Apple iPhone 6 en iPhone 6 Plus na 8 maanden

In deze Telewiki bespreken we onze ervaringen met het iPhone 6-duo van Apple op lange termijn. We gaan voor je na of de telefoons ook na acht maanden nog zo goed zijn als tijdens onze review.

De iPhone 6 en iPhone 6 Plus werden in september aangekondigd als de twee nieuwe topsmartphones van Apple. Natuurlijk hebben we de toestellen zodra ze op de markt kwamen gereviewd, maar inmiddels hebben we wat langer ervaring met de twee smartphones en dus kunnen we er wat meer over vertellen. Bijvoorbeeld dat onze iPhone 6 licht gebogen is en dat de twee smartphones ondanks hun lagere resolutie nog steeds twee van de beste smartphoneschermen op de markt hebben. Ook de camera van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus kon ons op de lange termijn erg bekoren. De twee smartphones draaien nog steeds op iOS 8, versie negen zal pas later dit jaar op de markt komen en dus deze smartphones bereiken.

Mocht jij ook een iPhonebezitter van het eerste uur zijn, dan zijn we erg benieuwd naar jouw ervaringen. We horen ze graag in een reactie onder deze video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Eddddd -

  Siri wordt niet genoemd, dat gebruik ik met veel plezier, en sinds kort ook in het Nederlands.

  Heerlijk toestel, ik heb de 6 sindskort en het is mijn eerste Apple. Wat ik mis is een notificatieled! Nu moet je steeds het toestel aanzetten om te kijken of er een bericht is of gemiste oproep. Of niet, waardoor je heel vaak voor niets het toestel aan moet zetten… Beetje knullig.

  Verder werkt BlackBerry toch net wat prettiger, zonder home knop, alles swipen, geweldig toetsenbord (on screen), notificatiecentrum top.

  Al met al wel heel tevreden, ook accuduur vind ik niet slecht, maar mijn BB Z10 was dan ook een drama wat dat betreft.

   1. Eddddd -

    Dat is echter enkel op het moment van de oproep of signaal. Wanneer je dat mist, zie je vervolgens niets. Dat is erg onhandig, want als je je toestel weer tevoorschijn haalt, of je komt weer daar waar je toestel ligt, zie je niet of, of dat, je iets hebt gemist. En moet je het toestel dus weer aanzetten. Soms voor niks… altijd een verrassing.

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung bevestigt uitroldatum Android Oreo voor Samsung Galaxy S8 lees verder

Social Media

Zo helpt autofill in Android Oreo je om makkelijk overal in te loggen lees verder

iOS 12 en Android 9.0 krijgen zeer innovatieve feature: omkeerbare emoji 😱 lees verder

Samsung Galaxy S8

‘Deze Samsung Galaxy smartphones krijgen Android 8.0 Oreo’ lees verder

Google komt binnenkort met Project Treble

Waarom je nu moet wachten met het kopen van een Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters